Tefal Actifry Genius Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 100 izlenme

Yüklenme Tarihi: 04 Kasım 2022 - 16:07

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/tefal-actifry-genius-1-2-l.html


Tasarım

Beyaz ve Siyah renklerin ağırlıklı kullanıldığı yuvarlak sade, şık bir tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Ayrıca arkasında bulunan kontrol ekranı da şık bir tasarım detayı olarak kullanıcıları karşılamaktadır.



Cam Kapak

Tefal Actifry Genius üst kısmında cam kapak bulundurmaktadır. Bu sayede yemekleriniz pişerken üst kısımdan nasıl piştiğini görebilir ve isterseniz göz kararı ile yemeklerinizin pişip pişmediğine karar verebilirsiniz.



Dijital Ekran

Arka kısmında bulunan dijital ekranı sayesinde zamanlama derece gibi ayarlamaları sağlayabileceksiniz. Kolay bir kullanım ekranına sahip olması da işlerinizi sadeleştirecek ve kolaylaştıracaktır.



Yüksek Hazne Kapasitesi

1.2 KG'lık hazne kapasitesi sayesinde geniş ailelere yapacağınız yemekleri bile kolaylıkla Tefal Acrifry Genius ile yapabileceksiniz.



Farklı Program Ayarları

Tefal Actifry Genius farklı pişirme program ayarı ile dilediğiniz ayarda ve sıcaklıkta pişirebileceksiniz. 9 Adet kolay ayar menüsü bulunmaktadır.



Güç ve Zamanlama

Tefal Actifry Genius 1350 Watt bir güç kullanarak pişirme işlemlerinde sizlere yardımcı olmaktadır. Ek olarak 60 dakikaya kadar zaman 70 ve 250 dereceye kadar da sıcaklık ayarlarını yapabilmektesiniz.



Dual Motion

Son derece akıllı özelliklerle donatılmış olan son teknoloji ürünü Actifry Genius, kızarmış yemeklerden yağsız tariflere, yemeklerin tadını çıkarmanız için en kolay ve sağlıklı yolu sunarken yemeklerinizi hazırlarken kontrol sağlar. Sıcak hava ve otomatik karıştırma özelliklerini bir araya getiren Dual Motion teknolojisi ile başında bekleme ve karıştırma gerekmezsizin tüm yemeklerinizi harika bir şekilde pişireceksiniz. Çok yönlü Actifry Genius 9 akıllı menü ayarı ile pişirme ısısını, süresini ve karıştırma ısısını doğru bir biçimde ayarlayarak mükemmel sonuçlar sağlar. Sıfır veya çok az yağ ile donmuş veya taze yemeklerinizi besin değerlerini kaybetmeden pişirin, kızarmış yemeklerinizin tadını çıkarabileceksiniz.



Kolay Kullanım

Fritözün alt kısmında bulunan yuvasını kol yardımı ile rahatlıkla çıkarabilirsiniz ve pişirmek istediğiniz yemeğin kontrolünü sağlayarak tekrar kapatabilirsiniz.




Kolay temizlenebilir.

Tüm parçalarını rahatlıkla bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Bu sayede hem zaman kazanabilirsiniz hem de su tasarrufu yapabilirsiniz.






Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam