Telefonunuzu Kablosuz Şarj Edin ; Samsung Kablosuz Hızlı Şarj Powerbank

Vatan Bilgisayar - 6 izlenme

Yüklenme Tarihi: 15 Mart 2022 - 11:02

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/sony-wf-1000xm4-kablosuz-gurultu-engelleme-ozellikli-kulaklik-siyah.html

Dikkat Çeken Tasarım

Sony WF 1000XM4 siyah ve beyaz renkleriyle mat bir görünüm sunar. İnce yapısının yanı sıra dokunduğunuzda veya gördüğünüzde özel bir dokusuna tasarımına sahip olduğunu fark edebileceksiniz.

Sesiniz Artık Daha Net

Sony WF-1000XM4 gürültü engelleme teknolojisi sayesinde dışarıda bile konuştuğunuzda arka planda bulunan rüzgar seslerini ve diğer sesleri en aza indirerek sesinizin karşı tarafa daha net ve akıcı gitmesini sağlayacaktır.

Her Zaman Yanınızda

Suya ve tere dayanıklı yapısı ile birlikte sporda veya hayatınızın herhangi bir alanında ona ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda olacaktır.


Akıllı Dinleme Deneyimi

Speak-to-Chat özelliği sayesinde müzik dinlerken biriyle konuşmaya başladığınızda müziği otomatik olarak kapanır ve karşı tarafın sesini daha iyi duyabilirsiniz. Bu sayede telefondan kapatmaya müsait olmadığınız zamanlarda işinize oldukça yarayacaktır. Konuşmanız bittiğinde ise müzik tekrardan otomatik olarak çalmaya devam edecektir.

Kablolara Son

Sony WF-1000XM4 Blutooth özelliği ile telefonunuza rahatlıkla bağlayabilir ve kablosuz bir şekilde rahatlıkla müziğin, filmin, maçın, oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Üstün Ses Kalitesi

Hüzmeleme mikrofonları ve kemik iletimi sensörü kullanan Hassas ses algılama teknolojisi sayesinde kafede, nerede olursanız olun görüşmeler için sesinizi net ve doğru bir şekilde algılar.


Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam