The Willis Clan - 12 Kardeşten Oluşan Grup

Alkışlarla Yaşıyorum - 305 izlenme

Yüklenme Tarihi: 09 Eylül 2015 - 09:48

Amerika yeteneksiz siniz de ilk kez gördüğüm bu grubun üyeleriniin hepsi kardeş. hepsinin ismi "J" ile başlıyor. 1er 2şer yıl arayla doğan bu çocuklar müzik ve dans konusunda yetenekliler. ayrıca erkek olanların güreş şampiyonlukları var.
Büyükten küçüğe çocuklarımız,

Jessica:Şarkıcı,söz yazarı. piyano,keman çalıyor. şiir yazma ve kostüm tasarımıda uğraşları arasında.

Jeremiah(Jair):Akustik ve elektro gitar,çello,flüt, gayda,irlanda flüdü, mandolin,banço,piyano çalıyor. aynı zamanda 3kez West Coast Swing şampiyonasını ve 3kez de Dünya irlanda dans şampiyonasını kazanmış. Tennessee eyaleti serbest ve grekoromen stil güreş şampiyonu.

Jennifer(en sevdiğim^^):İrlanda akordiyonu, keman, piyano, düdük(irlandalılara özgü flüt), mandolin ve gitar çalıyor. 3kez bölgesel irlanda dansı şampiyonu ve 3kez ulusal west coast swing dansı şampiyonu. At biniyor. doğada çıplak ayakla gezmeyi seven jennifer kızımız kurbağa kertenkele ve bilumum hayvanları toplamayı seviyor.

Jeanette(Jet):irlanda düdüğü,keman,piyano,dobro çalıyor.

Jackson: Bateri,gitar,piyano,irl.düdüğü, banço çalıyor. keman ve çello öğreniyor.Ulusal gençler West coast swing dansı şampiyonu. Eyalaet serbest ve grekoromen still güreş şampiyonu.

Jedi:bass, gitar,piyano çalan bu jedi şovalyesi 7 kez grekoromen,serbest güreş şampiyonu.

Jasmine:piyano,gitar,keman çalıyor. Gençler West coast swing şampiyonu. Takı tasarımı yapıp,elbiselerini kendi dikiyor.

Juliette:Daha birşey çalamayan bu kızımız dansla ilgileniyor.

Jamie:Hikaye ve söz yazıyor. iyi derecede samba yapıyor.

Joy Anna:Piyano çalıyor.

Jaeger:Güreşe başlamak için pratik yapıyor.

Jada:Sevimli küçüğümüz kemana başlamış.

Muhteşem genlere sahip anne ile eh işte bir babanın :D ürünleri olan bu çocuklar, Annenin genlerinin baskınlığından mıdır nedir hepsinin maşallahı var. Bir tane bile çirkin olmaz mı arkadaş. Allah korusun başlarına kötü bir şey gelse Amerika uzun yıllar dans ve güreş konusunda sıkıntı yaşar :P
Reklam