Topkapı Garden Düğün Salonu - Pınarbaşı / İzmir - Düğün Buketi - Kır Düğünü

Düğün Buketi - 882 izlenme

Yüklenme Tarihi: 24 Ağustos 2016 - 17:54

Topkapı Garden Düğün Salonu 5 farklı konsepte sahip düğün salonları ile İzmir Pınarbaşı’nda hizmet veriyor.

Topkapı Garden 1 Salonu’nun 800 kişiye kadar kapasitesi, üstü açık ve kapalı opsiyonu vardır. Antik Yunan mimarisi ile modern mimarinin birleştiği harika bir atmosfer ile sizi karşılıyor.

Topkapı Garden 2 Salonu’nun 1.000 kişiye kadar kapasitesi, üstü açık ve kapalı opsiyonu vardır. Benzer mimariye sahip Garden 1 ve Garden 2 salonlarında yemekli ve yemeksiz tüm düğün ve diğer organizasyonlar için hizmet verilebilmektedir.

Topkapı Garden Plus Salonu ise 1.200 kişiye kadar çıkabilen geniş ve havuzlu düğün salonu özelliği ile öne çıkıyor. Üstü açık ve kapalı opsiyonuyla havuzbaşı düğünleri için harika bir düğün salonudur. Topkapı Garden Plus düğün salonu “gondol” konseptiyle düğününüzü özel kılıyor. Sayfanın altında yer alan videodan bu konsepti izleyebilirsiniz.

Topkapı Garden Teras Salonu 450 kişiye kadar kapasitesiyle daha küçük düğün salonu arayanlar için harika bir alternatif. Kapalı ve açık seçeneğiyle tercih edilen bir teras salondur.

Elit Salon ise 360 kişiye kadar kapasitiyle hem yazlık hem kışlık bir düğün salonudur. Klimalı olan bu mekanda her mevsim düğün hizmeti verilmektedir.

Topkapı Garden Düğün Salonları düğün, kır düğünü, nişan, kına gecesi, sünnet düğünü, mezuniyet töreni, açılışlar, baby shower, bayi toplantısı, davet ve resepsiyon, doğum günü, kurumsal etkinlikler gibi tüm etkinlik türleri için 4 mevsim açık ve kapalı düğün salonlarıyla hizmet verebilmektedir.

Kişi başı 15 TL’den başlayan fiyatları, menü içerikleri ve düğün paketleri hakkında bilgi almak için lütfen “Fiyat Teklifi Al” formunu doldurunuz: https://goo.gl/pt3pmM

www.dugunbuketi.com/dugun-kategorisi/kir-dugunu-mekanlari/

Daha fazla mekan videosu için tıklayın: www.izlesene.com/dugunbuketi
Reklam