Trabzonlu Kim Kardashian Dilan Dere

exixiz - 9.607 izlenme

Yüklenme Tarihi: 17 Nisan 2018 - 17:48

Trabzonlu Kim Kardashian olarak bilinen Dilan Dere kimdir? Instagram'da 52 bin, Twitter'da ise 14 bine yakın takipçisi bulunan Dilan Dere, paylaşımlarını "Fiziğin mi var derdin var, adam gibi adam aranıyor, beni sevmeyen takip etmesin net" notuyla paylaşıyor. Instagram ve Twitter'daki iddialı paylaşımlarıyla sanal alemin gündemine oturan 22 yaşındaki Trabzonlu Dilan Dere, adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Dilan Dere kimdir, kaç yaşında, nereli? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.
DİLAN DERE KİMDİR?

Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarla son dönemin yeni modellerini çağrıştıran Dilan, Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde yaşıyor ve 1996 doğumlu.

Vücudunu ön plana çıkararak binlerce takipçiye ulaşan genç kız fotoğrafları kendisinin çektiğini söylüyor. Dilan'ın Instagram'da şimdiden 40 binin üzeride takipçisi bulunuyor. Hatta şimdiden diğer fenomenler gibi reklam alabilmek için çalışmalara başlamış durumda.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde hükümet yetkilileri de sosyal medyada bu şekilde vergi vermeden para kazananlar hakkında çalışma başlatmıştı....
Reklam