Türk İşi Sıralı Gaz Sistemi

Alkışlarla Yaşıyorum - 7.503 izlenme

Yüklenme Tarihi: 14 Mayıs 2015 - 16:58

Dışarısı yağmur. Sonbahar geldi nihayet İzmir'e. Hazır eve tıkılmışken haydi dedim erotik yeşilçam döneminden öyle bir bölüm kesip sunayım ki gençlere hem eğitici, hem öğretici, hem de ibret verici olsun. Sitenin abaza akınına uğramaması için yatak sahnelerinde biraz altın makas kullandığımı itiraf etmeliyim.

Kemal kendi halinde bir tamircidir. Evde onu bekleyen karısı, bir kız çocuğu bir de gelinine hayatı zindan etmeye and içmiş cadı anası vardır. Bir gün bir arkadaşı ona olan borcunu vermek için ona gelirken yolda eşine raslar. Onu filesini taşımasına yardım ederek bir dakika kadar laflar. İşte videomuz tam da buradan başlamaktadır.
Kemal'in müşfik bir kocadan psikopat alkolik bir evlat katiline dönüşme sürecinde ışık hızıyla yayılan dedikodu ve gaz sistemlerini gayet psikolocik ve sosyolocik olarak irdeleyen bu sahneler iyisi mi ben susayım da kendi kendini size anlatsın.

Not : Şu kısa sekanslarda göreceksiniz ki; yeri geldğinde günah keçisi edilen Zerrin Egeliler'in Türk sineması sultanlarından hiç de aşağı kalır yanı yoktur. Onun zamanında tek sorunu "sponsor" dur..
Reklam