This video is restricted in your country.

Turkcell’le İnceliyorum | Huawei Watch GT Ön Bakış ve Kurulum Rehberi

Turkcell - 89 izlenme

Yüklenme Tarihi: 15 Ocak 2019 - 18:13

Turkcell’le İnceliyorum video serisinde bu hafta Huawei Watch GT akıllı saati yakından inceliyoruz. Teknik özellikleri ve lüks tasarımı ile dikkat çeken akıllı saat bize neler sunuyor?

Oldukça şık bir tasarıma sahip olan Watch GT, akıllı bir saatten ziyade tasarımıyla klasik bir saati andırmasıyla beğenileri kazandı.1.39 inç, 454×454 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran kullanan cihaz, arka bölümünde yer alan sensörler ve Huawei TruSeen™ 3.0 sayesinde anlık olarak nabız raporlama ve detaylı uyku takibi gibi özellikleri sunuyor.

Huawei TruSleep™ 2.0, uykuyla ilgili genel sorunları tanımlıyor ve daha iyi uyumanıza yardımcı olmak için 200'den fazla potansiyel öneri sunabiliyor.

316L paslanmaz çelik kasaya ve seramik çerçevelere sahip olan akıllı saat, parmak izlerini azaltmak içinse PVD kaplamaya sahip. 5 ATM basınca kadar dayanıklı olan akıllı saat, 46 gram ağırlığında ve Cortex-M4 işlemci kullanıyor.

420 mAh kapasitesindeki bataryadan gücünü alacak olan Watch GT, bu sayede 30 günlük sadece saat süresi, 2 haftalık normal kullanım süresi ve 22 saatlik GPS açık kullanım süresi sunuyor.

Huawei TruSeen™ 3.0 nabız takibi teknolojisi, kendi kendine öğrenme algoritması ve yenilikçi sensörlerini kullanarak daha verimli ve doğru bir şekilde gerçek zamanlı kişisel bir nabız ölçümü sağlıyor. Kalp atış hızını yeni 6 LED ile ölçebilen akıllı saat, dahili GPS ve dünya çapında 3 konumlandırma sistemli pusulaya da sahip. Suya dayanıklı yapısı sayesinde sporcuların favorisi. Huawei Watch GT, gerçek zamanlı olarak gelişmiş koşu kurslarına girişte koçluk sağlıyor. Aynı zamanda rehberlik eğitimi ve zaman-hareket etkisi geri bildirimi yapıyor.

https://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/huawei-gt-classic-akilli-saat adresini ziyaret ederek veya tüm Turkcell mağazalarına uğrayarak ürüne sahip olabilirsiniz.

Turkcell Dijital Kanallar:
https://www.turkcell.com.tr
http://youtube.com/turkcell
https://www.facebook.com/turkcell
https://twitter.com/turkcell
https://www.instagram.com/turkcell
Reklam