This video is restricted in your country.

Turkcell’le İnceliyorum | İlker Kızmaz ile Huawei Mate 20 Pro Yolculuğu

Turkcell - 15 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Aralık 2018 - 16:13

Turkcell ile İnceliyorum video serisinin bu haftaki konuğu İlker Kızmaz. İlker Kızmaz ile Huawei’nin yeni gözdesi Mate 20 Pro’yu konuştuk! Son zamanların en gözde telefonu Huawei Mate 20 Pro’nun İlker Kızmaz hangi özelliklerini daha çok seviyor ve kullanıyor; Huawei Mate 20 Pro hangi özellikleri ile hayatınızı kolaylaştırıyor öğrenmek isterseniz, doğru yerdesiniz!

2018 yılının en iyi akıllı telefonları arasında gösterilen Mate 20 Pro, Leica imzalı üçlü kamera kombinasyonuyla fark yaratıyor. Özellikle düşük ışıkta çok iyi performans sergileyen Mate 20 Pro, aynı zamanda detaylı fotoğraflar çekmek için 40 megapiksel kamerayla destek veriyor. Telefonun ortasına simetrik olarak konan 3 kameranın görev dağılımı ise geniş açı, ultra geniş açı ve telefoto lensleri olarak belirlenmiş. Geniş açılı ana kamera 40 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/1.8 diyafram değerine sahip. Ultra geniş açılı 2. Kamera ise 20 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.2 diyafram değerine sahip. 8 Megapiksellik telefoto lens ise f/2.4 diyafram değerine sahip. Geniş açılı lens ile beraber 3x ve 5x kayıpsız yakınlaştırmayla beraber, 0.6x’lik geniş açılı fotoğraflar çekebiliyoruz. 2.5 cm’den makro fotoğraflar çekebilmemize olanak sağlayan Huawei Mate 20 Pro, ayrıca makro çekilen fotoğrafa yakınlaştırma imkanı sunuyor. Ama bu kadar fotoğrafa Huawei’nin 128 GB dahili hafızası bana yetmez derseniz fotoğraf yedekleme uygulamamız Lifebox’tan yararlanabilirsiniz!

Kirin 980 işlemcisi bulunan Huawei Mate 20 Pro, 3120 x 1440 piksel çözünürlüklü 6,39 inç AMOLED ekran yer alıyor. Hayatın yoğunluğunda kaçırdığınız, tekrar izlemek istediğiniz tüm film ve dizileri TV + kalitesi ile izlemeniz içinse bu ekran size gerçekliği getirecek!

Huawei Mate 20 Pro ürün inceleme videosu: https://youtu.be/azLbWrLPSyE

Turkcell Dijital Kanallar:
https://www.turkcell.com.tr
http://youtube.com/turkcell
https://www.facebook.com/turkcell
https://twitter.com/turkcell
https://www.instagram.com/turkcell
Reklam