This video is restricted in your country.

Turkcell’le İnceliyorum | Turkcell Kopilot

Turkcell - 18 izlenme

Yüklenme Tarihi: 20 Haziran 2019 - 18:13

Turkcell’le İnceliyorum video serimizin bu bölümünde, akıllı telefonunuzu aracınızla eşleştirerek seyahatlerinizde hem hayatı kolaylaştıran hem de sürüş güvenliğinizi sağlayan Turkcell Kopilot başrolde!

Otomobillerde bulunan Araç Sistem Kontrol Soketi OBD2’ye (On-Board Diagnostics 2) bağlanan ve içerisinde IoT Sim kart takılı olan Turkcell Kopilot cihazı, akıllı telefonlara indirilen uygulamayla eşleştikten sonra sürücüsüne anlık bilgi akışı sağlıyor.

Türkiye’de bir ilk olan Turkcell Kopilot sayesinde sürücüler, kullanım detayları ve seyahat istatistikleri, sürüş profili ve skoru, otomobil profili gibi önemli bilgilerin yanında araç güvenliğiyle ilgili tüm bilgilere kolayca erişiyor.

Turkcell Kopilot, otomobilin kullanıldığı süre boyunca; sürüş mesafesi, süresi, sürüşün başladığı ve bittiği noktanın lokasyon bilgisi ve rotanın harita üzerinden gösterimini sağlıyor.

Araç Sistem Kontrolü’ne bağlı olarak çalışan Turkcell Kopilot, aynı zamanda araçta meydana gelen teknik sorunları da sürücüye anında aktarıyor. OBD üzerinden gelen belirli arıza kodlarını sürücüye ileten uygulama, aracın o an yaşadığı teknik problemlerle ilgili bilgilendirme yapıyor.

Araç içinde ekstra bir sensör görevi de üstlenen Turkcell Kopilot, güvenlik konusunda da sürücüye yardımcı oluyor. Aynı sürücünün uzun süre direksiyonda kaldığını raporlayan uygulama, yorgunluk alarmıyla sürücünün kanuni sınırların üzerinde süreyle araç kullandığını bildiriyor.

Aracında Turkcell Kopilot bulunan sürücüler, anlaşmalı markalar ile lastik alımı, özel şoför hizmeti, hızlı periyodik bakım gibi birçok hizmetten de avantajlı koşullarla yararlanıyor.

Turkcell Kopilot kullanıcıları, güven içerisinde seyahat ederken, uygulamaya eklenecek yeni özelliklerden ve yakın zamanda daha da genişleyecek avantajlar dünyasından faydalanmaya devam ediyorlar.

http://bit.ly/Turkcell-kopilot
Reklam