This video is restricted in your country.

Turkcell’le İnceliyorum | Wiky 4 Akıllı Çocuk Saati

Turkcell - 21 izlenme

Yüklenme Tarihi: 03 Aralık 2019 - 17:15

Turkcell’le İnceliyorum video serisinin bu bölümünde Wiky 4 Akıllı Çocuk Saati’ni mercek altına aldık... Tüm anne ve babalar için büyük önem taşıyan bu ürünü bizlere; iki çocuk annesi, sevgili Seren Özgün Tunç tanıtıyor.

Bu ürün sayesinde çocuğunuz nerede olursa olsun ona kolayca ulaşabilecek, haritadan yerini saptayabilecek, mesajlaşabilecek ve hatta görüntülü olarak konuşabileceksiniz. Ürünle ilgili detaylara hep birlikte bakalım:

Wiky 4 Akıllı Çocuk Saati ile mobil telefonunuzdan arama yaparak çocuğunuza her zaman ulaşabilirsiniz. Yapmanız gereken; mobil telefonunuza ''Wiky 4'' uygulamasını yüklemek ve ''Wiky 4 Akıllı Çocuk Saati'' ile eşleştirmek. Böylece çocuğunuzun, nerede olduğunu uygulama içerisindeki haritadan kolayca kontrol edebilirsiniz.
Wiky 4 Akıllı Çocuk Saati ile çocuğunuzun bulunduğu yeri veya geçmiş rotayı da takip edebilirsiniz. Yani çocuğunuzun ne zaman, nerede olduğunu öğrenmek artık çok kolay.
Üstelik Türkiye’de Akıllı Çocuk saatlerinde bir ilk olarak, mobil telefonunuzdan görüntülü arama yapabilirsiniz. Bunun için, Google Play Store veya App Store’dan ‘’Wiky 4 Uygulaması’’nı indirmeniz yeterli.

Wiky 4 Akıllı Çocuk Saati’nin ekran menülerine de yakından bakalım... Dokunmatik ekranı sayesinde kolayca ulaşabileceğimiz soldaki menüde; Oyun, Kamera, Albüm, Alarm ve Adımsayar, sağdaki menüde ise Rehber, Arkadaşlar, Mesaj ve Ayarlar bulunuyor. Yani çocuğunuzun bu özelliklerden kolayca yararlanabilmesi için her şey düşünülmüş.
Wiky 4 Akıllı Çocuk Saati’nde bulunan S.O.S tuşuna 3 saniye basıldığındaysa, uygulama üzerinden size ve daha önceden belirlediğiniz kişilere konum bilgisi iletiliyor. Bu şekilde çocuğunuz kendisini güvende hissetmediği anlarda size hemen ulaşabiliyor.
Wiky 4 Mobil uygulamasından çocuğunuza; sesli mesaj, yazılı mesaj ve emoji de gönderebilirsiniz. Üründe ayrıca anlık özçekim (selfie) fotoğrafı gönderme özelliği de var.

Saatin kullanıcı ayarlarından da söz edelim. Wiky 4 Akıllı Çocuk Saati 3 hesap türüne sahip. Mobil telefon ve saat arasındaki eşleştirmeyi gerçekleştiren ilk hesap yönetici haklarına sahip. Diğer hesap türleri ‘’Kullanıcı Hesabı’’ ve ‘’Kişi Hesabı’’dır ve bu hesapları sadece ilk eşleştirmeyi tamamlamış olan ‘’Yönetici Hesabı’’ ekleyebilir. Yani çocuğunuzla sadece sizin belirlediğiniz kişiler görüşebilir.
Ayrıca, uygulamanın ayarlar bölümünden okul ve ev için dairesel güvenli alanlar oluşturabilirsiniz. Çocuğunuzun bu alanların dışına çıkması veya içine girmesi durumlarında, telefona gelen bildirimler ile her şeyden haberdar olursunuz.
Wiky 4 Akıllı Çocuk Saati, 2.0 MP kamerası ile özçekim yapabilir ve bu fotoğrafları Wiky 4 uygulamasına gönderebilir.

Anne ve babaların içini rahatlatmak için tasarlanmış olan bu ürüne sahip olmak, ürün hakkında ayrıntılı bilgi almak ve ürüne özel Turkcell tekliflerini öğrenmek için sizleri, Turkcell mağazalarına veya turkcell.com.tr’ye bekleriz.

Teknik Özellikler
1.3 inç Dokunmatik Renklli Ekran Özelliği (TFT LED Ekran),
IP65 ile Suya ve Toza Karşı Dayanıklılık (El yıkanırken su sıçramasına dayanıklıdır, banyo yaparken ve havuza girerken çıkarınız)
240x240 Piksel Ekran Çözünürlüğü
iOS ve Android Uyumlu
Lithium Ion Pil 550 Mah
Çift Yönlü Görüntülü Konuşma Özelliği
1.5-2 saat şarj ile 24-36 saat kullanım süresi
2 Megapiksel Kamera
6-12 yaş çocuklar için uygun
GSM operatörünüzden alacağınız Nano Sim Kart ile çalışma özelliği
% 100 yeni ve yüksek kalite (CE/TSE)
3G Teknolojisi
USB Manyetik Şarj Kablosu
Lokasyon Bilgisi: GPS/LBS/WiFi/AGPS
Reklam