Uas Akrobat Kol Montaj

unverenas - 475 izlenme

Yüklenme Tarihi: 14 Mayıs 2014 - 10:30

Endüstriyel Ortamlarda Çok Miktarda Değişik Gazlar, Duman Ve Tozlar Havaya Karışır Ve Çalışanlar Tarafından Solunarak Özellikle Akciğerlerde, Solunum Yollarında Ve Diğer Yaşamsal Organlarda Tahribatlara Neden Olurlar. Bu Nedenle Sağlık Açısından Son Derece Zararlı Gaz, Toz, Duman Ve Benzeri Zararlı Maddelerin Emilerek Temizlenmesi Gerekir. Bilindiği Gibi Sağlıklı Bir Çalışma Ortamı Zaman Kayıplarını En Aza İndirerek Verimlilik Artmasına İmkan Verir.
ünveren, Çalışma Alanındaki Havanın Sistematik Olarak Temizlenmesi Konusunda Etkili Çözümler Sunmaktadır. Temiz Soluk Alınabilen Çalışma Alanları İşyerlerinin Değişmez Zaruri İhtiyaçlarıdır. Çalışma Alanlarının Korunması İçin İdeal Çözüm Nokta Vakum Sistemi İle Garanti Edilebilmektedir.
uas Akrobat Egzoz Kolları Bu Amaçla Dizayn Edilmiş Ve Nokta Vakum İhtiyacı Olan Çağdaş İşletmelerin Standart Tesisatı Olarak Yaygınlaşmıştır.
uas Akrobat Egzoz Kolları Her Pozisyonda Durabilir, İlave Destek Gerekmez.
uas Akrobat Egzoz Kolları İç Kısmında Kendi Kendisini Taşıyabilen Mekanizmadan Oluşan Taşıyıcı Karkas 360° Dönebilir. Damperli Egzoz Davlumbazı Ve Duvar Bağlantısından Oluşur. Uas Akrobat Kollar Herhangi Bir Pozisyona Getirilebilir Ve Bu Konumda İlave Bir Destek Gerektirmeden Kalabilir. Taşıyıcı Karkas Değişik Çaplarda, Sıcağa Ve Aşınmalara Muazzam Dayanıklı Uas-forte Antıstatık Poliüretan Helıx Çelik Telli Esnek Hortumların İçerisindedir. Tek Bir Vantilatöre Veya Merkezi Sisteme Bağlanabilir. 360° Dönebilen Çelik Davlumbazı Kaynak Dumanını Bloke Ederek Nokta Vakum Şartlarını Tam Olarak Yerine Getirecek Şekilde Dizayn Edilmiştir Ve Sıradan Davlumbazlara Göre @ Daha Fazla Verim Sağlar. Davlumbaz Üzerinde Bulunan Volum Damperi Sayesinde Hava Ayarı Yapılabilir. Flanşlı Çelik Duvar Konsoluna Akrobat Kolun Ve Aspiratörün Montajı Son Derece Kolaydır. Akrobat Egzost Kolları Işıklandırma Seti Ve Fan Motoru Otomatik Start-stop Kontrol Kutusu Opsiyoneldir.
Reklam