Ümraniye’de Çatıdan Düşerek Şehit Olan İtfaiye Eri İçin Tören Düzenlendi

İhlas Haber Ajansı - 82 izlenme

Yüklenme Tarihi: 11 Haziran 2023 - 14:25

Ümraniye’de yangına müdahale esnasında çatıdan düşerek şehit olan itfaiye eri için Ümraniye’de tören düzenlendi. Törenin ardından cenaze Ümraniye’de toprağa verildi.
Ümraniye’de yangına müdahale sırasında çatıdan düşme sonucu şehit olan itfaiye eri Özcan Gök (40) son yolculuğuna uğurlandı. Gök’ün Türk Bayrağına sarılı cenazesi görev yaptığı Ümraniye İtfaiye İstasyonuna getirildi. Törenin ardından Özcan Gök’ün naaşı, Ümraniye Kocatepe Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazına, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İBB Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri ile çok sayıda meslektaşları ve ailesi katıldı.
Görev yaptığı Ümraniye’de tören düzenlendi
Şehit olan itfaiye eri Özcan Gök için Ümraniye İtfaiye istasyonunda tören düzenlendi. Burada düzenlenen törenin ardından Gök’ün Türk Bayrağına sarılı cenazesi Ümraniye Kocatepe Camii’ne getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehit Özcan Gök toprağa verildi.
Reklam