USB-C İle Daha Az Kablo Çarpıcı Kalite Dell 27" S2722DC- Vatan Bilgisayar

Vatan Bilgisayar - 15 izlenme

Yüklenme Tarihi: 09 Ocak 2022 - 11:04

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/dell-27-s2722dc-27-qhd-ips-75hz-free-sync-pivot-asansor-type-c-monitor.html

QHD Görüntü Kalitesi

Yüksek kaliteli ekran: QHD (2560x1440) çözünürlüğün muhteşem netliği ve canlı rengiyle sizlere kusursuz bir deneyim sunacaktır. ™ sRGB renk kapsamı sunan Düzlem İçi Geçiş (IPS) teknolojisi, geniş izleme açısıyla olağanüstü renkler görmenizi sağlar.

Hareket Ettirilebilir Ayaklar

Dell 27" S2722DC kullanıcısının rahatını düşünen kusursuz bir cihazdır.
Yüksekliği ayarlanabilen bir stant ve eğilen, dönen ve kendi ekseni etrafında çevrilen bir monitörle kurulumunuzu özelleştirin. Çalışırken veya film izlerken rahat edeceğiniz şekilde kullanın.

Pivot Özelliği

Monitörü dilerseniz tamamen dikey bir şekilde kullanabileceğiniz Pivot özelliğine sahiptir bu da sizlerin işlerini kolaylaştırmakla kalmaz dilediğiniz şekilde izleme , oynama ve çalışma deneyimini sunar.

TUV Teknolojisi İle Gözlerinizi Yormaz

Bu TUV sertifikalı monitör zararlı mavi ışık emisyonlarını azaltan ComfortView özellikli titreşimsiz ekrana sahiptir. Bir sonraki film maratonunuz gibi uzun süreli izleme deneyimleri için gözlerinizi rahat ettirecektir ve uzun süreli kullanımlarınızda sizlere zorluk çıkarmayacaktır.

Ekran Yenileme Hızı

75 Hz yenileme hızına sahip AMD FreeSync™ teknolojisi ile sorunsuz, gözlerin yaşarmasına neden olmayan oyun deneyimi sunar.

Bağlantı Portları

2 Adet HDMI bağlantı portu girişi sayesinde 2 farklı cihazı bilgisayarınıza bağlayabilir ve kolaylıkla aktarabilirsiniz.
Type-C portu ile monitöre bağladığınız bilgisayarınızı veya telefonunuzu görüntü yansıtmasının dışında şarj da edebilmektesiniz.




Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam