Uzun Süre Konforlu Kullanım; Logitech Pro X7.1 Surround Kablolu

Vatan Bilgisayar - 4 izlenme

Yüklenme Tarihi: 16 Mayıs 2022 - 21:30

Satın almak için; https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-981-000818-pro-x-7-1-surround-gaming-headset.html

Tasarım

Şık , kullanışlı ve dikkat çeken tasarımının yanı sıra konforlu ve başınızı tamamen çevreleyen , sizleri rahatsız etmeyecek bir kulaklıkla tanışmaya hazır mısınız ? Eğer uzun süreli kullanımlarda rahatınız ve kalite sizin için önemliyse Logitech Pro X 7.1 kulaklık tam sizlere göre.

Alüminyum ve Çelik Yapı

Dış yapısında kullanılan alüminyum ve çelik sayesinde darbelere ve düşmelere karşı daha dayanıklı bir hale gelmiştir.

Uzun Süreli Kullanım

Hafızalı köpüklü kulaklık süngerleri ve suni deriden yapılmış kafa bandıyla uzun süreli kullanımlarda sizleri rahatsız etmeyecek bu sayede oyunun keyfini doyasıya yaşayabileceksiniz.

Çıkarılabilir Mikrofon

Kulaklığımızda özellikle sesimizin gitmesini istemediğimiz durumlarda cihazın mikrofon ayarlarını kapatmak yerine bu cihazda direkt olarak mikrofonu yerinden çıkarabilirsiniz. Elastik yapısı ile de kırılmaz veya kopmalara karşı dayanıklıdır.

Üstün Ses

50mm sürücü çapı ve 7+1 Surround ses desteği , yeni düzey mesafe farkındalığı ile yakın ve uzak alan sesleri arasında ayrım yapılabilir, böylece düşmanlarınızın konumu her zamankinden daha hassas bir şekilde belirlenir. Bu sayede rakiplerinizden bir adım öne çıkabilirsiniz.


Pasif Gürültü Engelleme

Gürültü engelleyici özelliği sayesinde dışarıdan gelen ortam seslerini en aza indirger ve bu sayede sesiniz daha net ve temiz bir şekilde karşı tarafa ulaşır.

Üstün Ses

JBL QuantumSOUND ses performansı, En ufak ayak seslerinden, en yüksek patlamalara kadar her sahneyi en iyi ve rekabetçi hale getirir.
Duyduğunuz sesleri daha net, akıcı ve kusursuz hale getirmektedir.

Ayırıcı Kablo

Kutu içeriğinden çıkan çift jak girişli dönüştürücü sayesinde cihazın uyumlu olmadığı cihazlarda bile bu aparat ile kullanım sağlayabilirsiniz.





Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam