Vaser Lipo Liposuction Ameliyatı Öncesi Sonrası

altanyucetas - 2.462 izlenme

Yüklenme Tarihi: 09 Kasım 2014 - 22:31

Vaser Liposuction
Altan Yücetaş Vaser LiposuctionGünümüzde en sık yapılan estetik operasyonlardan biri olan liposuction veya yağ alma işleminde ultrasound teknolojisi kullanımı hızla artmaktadır.
Yöntemde amaç; yağ dokusuna özel ses dalgaları kullanılarak yağ hücrelerinin alınmasıdır.
Vaser Lipo yönteminde ses dalgaları sadece yağ hücrelerini hedef alır. Sıvılaştırılan bu hücreler operasyon esnasında ince kanüller ile çekilir. Alınan yağ hücrelerinin vücudun başka bölgelerinde dolgu olarak kullanılabilmesi avantajdır.
Bir diğer avantajı ise yağ dokusunu sıvılaştırdığı için klasik liposuction da görülen yüzey düzensizlikleri ve cilt dalgalanmaları neredeyse olmaz.
Ağrı ve morarma klasik liposuctiona, lazer liposuction ve lazer lipoliz e göre çok daha azdır.
Kadınlarda sıklıkla görülen selülitin tedavisinde de başarıyla kulanılmaktadır. Smooth başlığı kullanıldığında portakal kabuğu görünümünü oluşturan cilt altı yağ dokusuna ve cildi çeken sert bağ dokusuna etki ederek selüliti ciddi oranda tedavi eder.
Vaser Liposuction istenmeyen yağların biriktiği tüm vücut bölgelerine yapılabilir.
Ülkemizde genetik nedenlerden kadınlarda en sık yapıldığı bölgeler basenler, karın, bel, bacak iç ve dış kısmı ile diz bölgesi, sırt, kollar, göğüsler, gıdı bölgesidir. Erkeklerde jinekomasti denilen göğüs büyümelerinde ve simit olarak adlandırılan bel bölgesine ve gıdıya sıklıkla yapılır. Ayrıca erkeklerde bu yöntemle karın bölgesinde baklava dilimleri olarak bilinen kaslar oluşturulur. High definition veya hi-def olarak adlandırılan vaser lipo, vaser liposelection ile kaslı karın görünümü elde edilebilir.
Operasyon sonrası birkaç gün içinde sosyal hayata dönülebilir. Ortalama 3-4 hafta korse kullanmak gerekir.Opr. Dr. Altan Yücetaş
Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
ücreti fiyat liposelekşın sonrası korse spor estetik erkek estetiği kadın estetiği dr op dr doktor doktoru nedir zararları yaptıranların yorumları ameliyatı izle nedir ücretleri istanbul avrupa yakası
Reklam