Viomi V5 Pro Robot Süpürge Detaylı İnceleme!

Vatan Bilgisayar - 104 izlenme

Yüklenme Tarihi: 22 Aralık 2022 - 18:10

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/viomi-v5-pro-vacuum-cleaner-mop-akilli-robot-supurge.html



Tasarım

Beyaz renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı Viomi V5 Pro son derece zarif ve şık bir görüntü kazanmıştır. Bu sayede kullanıcıların dikkatini kullanım harici tasarım detayları ile de çekmeyi başarmıştır.



Çarpışma Önleme

Viomi V5 Pro Robot Süpürge, yan taraflarında bulundurduğu yüksek teknolojiye sahip Lazer sensörler sayesinde mobilyalarınıza, duvarlarınıza çarpmadan ve zarar vermeden 1.5 cm’e kadar yakından temizlik yapar.



Kusursuz Çekim

Viomi V5 Pro Robot Süpürge 4000 PA çekim gücü ile kirleri, tozları kusursuz bir şekilde çekerek evinizin sürekli temiz ve hijyenik kalmasına olanak sağlayacaktır.



Yatay Çarpışma Önleme

Viomi V5 Pro Robot Süpürge ön tarafına monte edilmiş iki Lazer Lidar sensörü sayesinde yerde duran oyuncak, kablo, evcil hayvan kabı, çöp kutusu gibi 150’den fazla eşyayı algılar. 70-90 mm aralığındaki engelleri belirler ve onlardan kaçar.



Kolay Kontrol

Viomi V5 Pro Robot Süpürgenizi, Mi Home uygulaması ile kontrol edebilirsiniz. Mobil kullanım kolaylığıyla temizlik deneyiminizi zirveye çıkartın. Ek olarak Viomi V5 Pro Robot Süpürgenizi sesli asistan hizmetleri Google Home ve Alexa ile pratik bir şekilde kontrol edebilirsiniz.








Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam