Vitamin Matematik Konu Anlatımları - 5, 6, 7 ve 8. Sınıf

Vitamin Eğitim - 2.271 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Eylül 2014 - 16:19

http://www.vitaminegitim.com

Vitamin Matematik dünyasına hoş geldiniz!

Tam ve kalıcı öğrenme için yaratıcı ve özgün interaktif sınıf etkinlikleri sunan Vitamin, öğrenci ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmıştır. Vitamin, bilgiyi doğrudan vermek yerine, öğrencinin kavramları sorgulamasını ve bu kavramları öğrendikleriyle ilişkilendirmesini sağlar.
Vitamin’de yer alan Matematik konu anlatımları(5.Sınıf 6.Sınıf 7.Sınıf ve 8.Sınıf) ve etkinlikleri sayesinde öğrenci;

- Etkinliklerdeki anlatımlarla matematiksel bağıntıların nasıl oluştuğunu görüp neden-sonuç ilişkisi kurarak, tam ve kalıcı bir şekilde öğrenir.
- Problemi anlama, çözüm yolu geliştirme, uygulama ve kontrol etme adımlarının tümünü deneyimleyerek, problem çözme becerilerini geliştirir.
- Etkinliklerde gösterilen farklı çözüm yolları ile problemlere farklı açılardan bakabilme becerisi kazanır.
- Konuları ezberlemeden, keşfederek öğrenir.
- Öğrenilenleri sıcağı sıcağına tekrar etmek ve pekiştirmek için hazırlanan etkileşimli alıştırmalarla, öğrendiklerini farklı sorular üzerinde uygulama olanağına sahiptir.
- Öğretmenler ise, öğrencilerin anlamakta zorlandıkları ya da sınıf ortamında canlandırılması güç olan konuları üç boyutlu modelleme, kavram geliştirme, görsel ispat gibi farklı yöntemlerle öğrencilerine sunar. Bu tip somutlaştırma yöntemleri, öğrenmenin kalıcı olmasını destekler..
Reklam