Xiaomi Akıllı Evcil Hayvan Besleyici & Su Haznesi Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 27 izlenme

Yüklenme Tarihi: 12 Mayıs 2023 - 12:50

Xiaomi Akıllı #EvcilHayvan Besleyici satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/xiaomi-akilli-evcil-hayvan-besleyici.html

Xiaomi Akıllı Evcil Hayvan Su Haznesi satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/xiaomi-akilli-evcil-hayvan-su-haznesi.html

#Xiaomi Akıllı Evcil Hayvan Besleyici & Akıllı Evcil Hayvan Su Haznesi

Xiaomi Akıllı #EvcilHayvan #Besleyici

Mi Home / Xiaomi Home uygulaması ile eşleştirilmesi sayesinde dağıtım süresini ve verilen miktarı her yerden kontrol edebilirsiniz. Böylelikle seyahatlerinizi daha keyifli ve evcil hayvanlarınızın beslenmesini daha rahat ve bilimsel hale getirebilirsiniz.

Benzersiz altı ızgaralı dağıtım yapısı, esnek yumuşak silikon mama karıştırıcısı ve dağıtım bıçakları; tıkanıklıkları etkili bir şekilde önleyen geniş bir kanal aracılığıyla sorunsuz dağıtım sağlamak üzere 10.000'den fazla dağıtım döngüsünde test edilmiştir.

#MiHome / Xiaomi Home uygulamasında sabit zaman ve otomatik besleme miktarını ayarlayın; evden uzakta olduğunuzda bile ek #mama verin.

İki sensör seti, kalan mama ve dağıtım durumunu sürekli olarak izler. Mamanın tükenmesi veya hatalar, besleyici ışığıyla ve Mi Home/Xiaomi Home uygulaması üzerinden belirtilir.

Kaydedilen besleme planı ve dahili acil durum gücü, ağ veya elektrik kesintisi durumunda bile düzenli dağıtım yapılmasını sağlar.

Mama haznesi, mama karıştırıcı, dağıtım bıçağı ve 304 paslanmaz çelik mama kasesi; gıdalarla temas eden malzemelere yönelik gereksinimlere uygundur. Yağ birikmesini etkili şekilde önlemek ve evcil hayvanların temiz kalmasını sağlamak üzere mama kasesi temizlik için sökülebilir.

#Kedi ve küçük ila orta boy köpekler için özel olarak tasarlanan bu ürün; yaklaşık 1,8 kg kuru evcil hayvan maması saklayabilir. Bu miktar, evcil hayvan sahiplerinin günlük veya kısa süreli seyahatlerinde yetişkin kedi veya küçük köpekler için 15 ila 20 gün yeterlidir.

Xiaomi Akıllı Evcil Hayvan #SuHaznesi

Akan su, küçük hayvanlar için temiz ve güvenilir su kaynaklarını temsil eder. Kronik olarak temiz olmayan veya yetersiz su tüketimi; evcil hayvanların böbrek ve boşaltım sistemi sağlığını ciddi şekilde olumsuz etkileyebilir.

Xiaomi Akıllı Evcil Hayvan Su Çeşmesi, evcil hayvanların doğal ihtiyaçlarını karşılayan ve su içme isteklerini destekleyen oksijenli su sunmak üzere dairesel bir su çevrimi kullanarak dağlardaki akarsuları taklit eder.

Etkili dört aşamalı derin filtreleme ile böbrek taşına yol açan Ca ve Mg iyonları da dahil olmak üzere klor kalıntılarını, ince parçacıkları ve tüyleri yüksek etkinlikle yakalayıp filtreler; evcil hayvanların içmeye doyamadığı sağlıklı ve lezzetli bir su sunar.

Hayvanların ilgisini çekerken sıçrama seslerini önlemek üzere çeşmenin boyu pek çok kez test edilmiştir. Su çevrimi yavaş ve sessiz bir şekilde akacak şekilde tasarlanırken, yukarıda bulunan pompa, rezonansı azaltma kapasitesine sahiptir. Çalışma gürültüsü 30 dB sınırı içerisinde kontrol altında tutulur. Üç aşamalı gürültü azaltma sistemi, sessiz bir ortam sağlar.

Mi Home / #XiaomiHome uygulaması ile eşleştirildiğinde su eklenmesi, çeşmenin temizlenmesi ve filtrenin değiştirilmesi gerektiğinde telefonunuza hatırlatıcı iletebilir. Günlük kullanım için farklı modlar arasında geçiş yapmak üzere işlev düğmesine dokunun veya uygulamayı kullanın.

Lambalar sezgisel ve kolay anlaşılır göstergeler sunarken şeffaf pencere su seviyesinin gerçek zamanlı olarak izlenmesini sağlar. Yeterli su olmadığında Mi Home / Xiaomi Home uygulaması ve çeşmenin üzerindeki kırmızı su seviyesi göstergesi, su doldurmanız gerektiğini hatırlatır.

2 L hacim, evcil hayvanınız için güvenli ve temiz su dağıtarak yetişkin bir kedinin 4 - 7 günlük su ihtiyacını karşılar. Böylece gönül rahatlığıyla kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz. Kapak, elektrik kesintisi durumunda az miktarda dağıtmak üzere acil içme suyu da depolayabilir.
Reklam