Xiaomi Poco X4 GT Akıllı Telefon Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 8 izlenme

Yüklenme Tarihi: 28 Nisan 2023 - 19:00

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/xiaomi-poco-x4-gt-8gb-256gb-akilli-telefon-siyah.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#Xiaomi Poco X4 GT Akıllı #Telefon

Ön #kamera, ekranın içinde nokta şeklinde olduğu için ekran alanını bölmez. Böylece kullanıcılarına pürüzsüz bir ekran kullanımı sunar. 6.6 inç boyutundaki IPS LCD ekranın pürüzsüzlüğünün keyfini çıkarabilir, istediğiniz işlemi rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

#Poco X4 GT modelinin ekranı 144 Hz yenileme hızına sahiptir. Yüksek yenileme hızı, oyun performansını iyileştirerek kullanıcılarına farklı bir deneyim sunar. 270 Hz ekran tepki süresine sahip olan model, uygulamalar arasında pürüzsüz geçişler yapmanıza olanak tanır. Her hareketinizi algılayacak şekilde özel olarak dizayn edilen cihaz, üstün performansıyla öne çıkar.

#PocoX4GT, 67 W gücündeki hızlı şarjı sayesinde 46 dakikada tamamen doldurulabilir. Telefonunuzdan gün içinde çok fazla ayrı kalmak istemiyorsanız hızlı şarjın sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz.

3.5 mm ses çıkışı sayesinde kablolu kulaklıklarla uyumlu #Reeder P13 Blue, müziğin keyfini her yerde çıkarmanıza imkan tanır. Dönüştürücü kullanmadan kablolu kulaklıklarınızı cihaza takabilir, istediğinizi dinlemeye başlayabilirsiniz.

5080 mAh kapasiteli batarya, cihaza uzun bir pil ömrü sağlar. Böylece şarj derdi yaşamadan dilediğinizi gerçekleştirebilir, telefonunuzu tam olarak ihtiyaç duyduğunuz gibi kullanabilirsiniz. Büyük buhar haznesi ve yedi katmanlı grafit sayesinde POCO X4 GT daha da hızlı soğur. Olağanüstü sıcaklık kontrolü sayesinde sürdürülebilir yüksek performans sunar.

Dolby Vision® nefes kesici renkler, yoğun kontrast ve zengin ayrıntılarla ekranınızda her zaman, her yerde sinema kalitesinde görsel bir deneyim sunar. Göz koruma çözümü, DC Karartma donanım seviyesindeki mavi ışık azaltma özelliğiyle birlikte çalışarak yanıp sönen ve mavi ışıkların gözlerinize verdiği zararın azaltılmasına yardımcı olur. Ayrıca Gerçek Görünümlü Ekran özelliği, daha rahat bir okuma deneyimi için ekranın renk sıcaklığının değişen ortam koşullarına sürekli uyarlanmasını sağlar.

Dört açılı kavisli arka kapak ile minimal ve keskin düz kasa tasarımı telefonun kendi güzelliğini ön plana çıkarırken kameraları saran incelikli ve tek parça metalik çerçeve, gece gökte süzülen bir meteor gibi her açıdan parlar.

POCO'nun özel 20,5:9 en - boy oranına sahip olan ilk telefonu, tek elde tutarken daha iyi bir görüş alanı ve daha fazla rahatlık sağlar.

64 MP'lik ana kamera, 120° ultra geniş açılı kamera ve makro kamera birlikte çalışarak tüm güzel anıları her zaman ölümsüzleştirmenizi sağlar.
Reklam