Xiaomi Redmi 12C Akıllı Telefon Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 13 izlenme

Yüklenme Tarihi: 05 Mayıs 2023 - 13:12

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/xiaomi-redmi-12c-4gb-128gb-akilli-telefon-mavi.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son #teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#Xiaomi Redmi 12C Akıllı #Telefon

Xiaomi #Redmi 12C, 6.71 inç boyutunda 1650 x 720 HD çözünürlüğünde IPS LCD bir panele sahiptir. Düşük ışıkta bile 500 nit parlaklık sunan ekran, okuma modu özelliği ile birlikte daha iyi bir video ve #oyun deneyimi için bazı görüntü teknolojilerini de beraberinde kullanıcılarla paylaşıyor.

#Redmi12C, #MediaTek tarafından üretilen Helio G85 işlemcisini kullanıyor. Bu yonga seti, 12 nm fabrikasyon sürecinden geçmiş olup 2,0 GHz hızında 8 çekirdekten oluşmaktadır.

Ürünün arkasında f/1,8 diyafram açıklığına sahip 50 megapiksel ana #kamera ve ona eşlik eden derinlik sensörü yer almaktadır. Ana kamera, 1080p çözünürlükte 30 FPS video kayıtlarını rahatlıkla yapabilir durumda. Ön tarafta ise 5 megapiksel #selfie kamerası bulunmaktadır.

5000 mAh kapasiteli bataryaya sahip telefon, 10W şarj özelliğine sahip. Ayrıca 4 GB RAM 64 GB ve 4 GB RAM 128 GB versiyonlarıyla satışa sunulan cihaz GBLPDDR4X RAM ve eMMC 5.1 depolama donanımı kullanılıyor. Depolama kapasitesi yetersiz olanlar için 1 TB’a kadar yükseltme seçeneği de mevcut.

Şık ve ayırt edici dokulu tasarım, kaymaya karşı daha iyi bir tutuş sunarken kavisli sırtlı tek parça gövde, elde kullanımı daha rahat hale getirir. Parmak izi sensörü, kamera adasında gizlenecek şekilde özel olarak tasarlanmıştır.
Reklam