Xiaomi Redmi Note 12 Pro Akıllı Telefon Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 48 izlenme

Yüklenme Tarihi: 04 Mayıs 2023 - 18:19

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/xiaomi-note-12-pro-8-256-gb-akilli-telefon-mavi.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#Xiaomi Redmi Note 12 Pro Akıllı #Telefon

#RedmiNote12Pro, yakınlaştırma sırasında bile muazzam ayrıntıları yakalayan ve kristal netliği sağlayan 108 megapiksel ana kameraya sahiptir.

108 MP çözünürlük ve tescilli algoritması sayesinde Xiaomi ProCut, çekiminizi otomatik olarak beş kompozisyon seçeneğine kırparak özgün ayrıntılarla benzersiz hikayeleri size sunar.

Yedi adede kadar klasik film ön ayarı, piksel düzeyinde hesaplamalar ve yüksek çözünürlüklü çıktı arasından seçim yaparak fotoğraflarınıza özgün, gerçeğe yakın bir film dokusu kazandırın. En güzel anlarınıza bir film atmosferi katın.

Onaylı #DolbyAtmos ve #DolbyVision özelliklerini bir araya getiren bu ürün, yüksek dinamik aralığı ve ultra geniş renk gamı ile benzersiz bir ses ve görüntü deneyimi sunar.

Son derece net 120 hz ekranı, oyun oynarken, medya dosyalarını görüntülerken, hatta sadece internette gezinirken bile görünümü ve hissi son derece akıcı hale getirir.

Tüm gün boyunca güç ihtiyaçlarınızı karşılamak için 67 W turbo şarjlı ekstra büyük 5000 mAh pili sayesinde işlemlerinizi gönül rahatlığıyla gerçekleştirebileceksiniz.
Reklam