Yapay Zekanın Üstün Performansı; Samsung QE8K UHD Smart NEO QLED TV

Vatan Bilgisayar - 5 izlenme

Yüklenme Tarihi: 27 Mayıs 2022 - 21:26

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-65qn900a-65-163-cm-8k-uhd-smart-qled-tv-dahili-uydu-alici.html

Tasarım

Sıfır çerçevesi , sonsuz ekranı , izleyiciyi büyüleyen mükemmel görüntü kalitesi ile kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başarmıştır.


8 K Teknolojisi


Yapay zeka desteği sayesinde cihaz üzerindeki derin öğrenme algoritmaları, görüntüleri analiz eder ve her bir pikseldeki ayrıntıları özel olarak düzeltir. Bu sayede kusursuz bir görüntüye kavuşmuş olursunuz.


Ekran Boyutu

65, 75 ve 85" ekran boyutu değerlerine sahip olan Samsung Neo QLED TV sayesinde devasa ekranın tadını doyasıya çıkarabileceksiniz. İzlediğiniz filmde , dizide, maçta anı yaşıyor gibi hissedeceksiniz.



Her Şey Artık Daha Net

33 milyon pikselle her görüntü karesinde gücü hissedin. Her bir karede bulunan parlak ve canlı renklerin tadını çıkarabileceksiniz. Yüksek çözünürlük değerleri sayesinde ekranda ki tüm detayları görebileceksiniz ve küçük detaylar gözünüzden kaçmayacak.


Yapay Zeka Ağı

16 adete kadar farklı fonksiyonları uygulayan yapay zeka ağı mevcuttur.
Bu sayede mükemmel çözünürlükte ki görüntü ve sesin birleştiği bu cihazın tadını çıkarabilirsiniz.

Quantum Mini Led Teknolojisi

Quantum Mini LED’leri hassas bir şekilde kontrol eden arka ışık karartma teknolojisidir. Normal Quantum Matriks Teknolojisine kıyasla 1,5 kat daha fazla aydınlatma alanıyla hem en karanlık siyahlarda hem de en saf beyazlarda ki o renk değişimlerine yakından bakın.

Güneş Enerjili Kumanda

Ürün ile birlikte gelen güneş enerjili çevre dostu kumandayı basit menüsü sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Dinamik Ses


OTS Pro (Nesne Takip Sistemli Ses Pro) teknolojisi sayesinde aksiyon nerede yaşanır ise orayı algılayarak oradan sesi yansıtan bir televizyon. Bu sayede heyecana ortak olabilirsiniz.


Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam