Yapışan Sümük - Larva Çizgi Film | Larva Tam Bölüm

mplay - 522 izlenme

Yüklenme Tarihi: 13 Temmuz 2018 - 00:02

Sarı uykuda zzz, yine sümüğünü dışarı çıkarır ... Sarı her zamanki gibi uykusunda burnunu karıştırır. Ama neden ger zaman tekrar uykuda sürüklenmeye çalışır? sümük ona yapışıp düşmeyecek! Sarı ise: Çekil! Bırak beni! Eh, Sarı'yı hiçbir şekilde bırakmayacak... Kırmızı Yardım et!

? SEZON 1 - Fırtına Drenajı?
Kırmızı ve Sarı, bir fırtına drenajının altında yaşayan iki tuhaf Larva, dış dünyadan yeraltı evrenine düşen birçok sürprizle karşılaşır. Bu iki arkadaş için, her şey eğlenmek için iyi bir bahane. Dünyayı Kırmızı ve Sarı'nın bakış açısından görün ve dünyanın bu kadar küçük dostlar için ne kadar tehlikeli ve heyecan verici bir yer olduğunu görün.

? SEZON 2 - EVİ?
Yukarıdaki dünyayı keşfetmek için istekli, eski ve büyük şehirdeki yüksek binalar arasında sıkışmış eski bir evde kırmızı ve sarı çömelme. Yeni evlerini keşfetmek ve yeni yaratıklarla tanışmak, komik ikili için daha çok gülmek anlamına geliyor. Bazen dövüşürler. Bazen kendilerini sıkıntı içinde bulurlar. İki sevimli ve komik larva bir hikaye.

? SEZON 3 - NEW YORK?
Şimdi New York şehri. Kenti keşfederken Kırmızı ve Sarı'nın inanılmaz yeteneklerini izleyin. Daha büyük ölçekte yepyeni bir macera! New York'taki iki küçük Larva'nın heyecan verici hayatta kalma hikayesi.

? KARAKTERLER ?
? Sarı ?
Sarı bir anten ile kısık ve mutlu-şanslı sarı renkli bir larvadır. Sarı her zaman Kırmızı tarafından kötüye kullanılır, ama bu onların arkadaşlığını asla tehlikeye atmaz. Genellikle Red'e itaat etse de, aklını yiyecek önünde kaybeder.
? Kırmızı mı?
Kırmızı çoğunlukla sıcak huylu ve açgözlü kırmızı renkli larvadır. Uzmanlığı, Bruce Lee gibi bağırıyor ve tekmeliyor. O her zaman Sarı göstererek ve suistimal ediyor, ama çoğu zaman kendini acıtıyor.
? Menekşe mi?
Menekşe büyük boyutlu bir hayalet sümüklüdür. Bazen yerde gömülü alt yarısı ile gösterilir. O tehdit edildiğinde, tüm vücudu ve kükrüyor.
? Kahverengi mi?
Kahverengi kaka toplayan bir cloying gübre böceği. Ona göre kaka ya onun yemeği ya da onun hazinesidir. Diğer böcekler onun değerli kakalarına dokunduğunda nefret eder. Sağ yanağında uzun bir saç teli var.
? Siyah ?
Siyah, büyük bir güce sahip olan ve genellikle bir koza (delme torbası olarak kullandığı) delen bir boynuzlu atlastır. O agresif ve onunla uğraştığını düşündüğü her şeyi yenecek. "Merhaba, Siyah" da, böceğin zırhı olan bir sülük olduğu ortaya çıkıyor.
? Gökkuşağı?
Gökkuşağı kırmızı ve yeşil kabuklu bir salyangoz. Kabuğundayken, eyleminde yavaştır, ancak altında kaslı insan benzeri bir vücuda sahiptir ve insanlar gibi işlev görebilir.
? Pembe mi?
Pembe, iki anteni olan pembe bir larvadır. Tek tekrarlayan kadın karakteridir. Sarı seviyor ama Red onu seviyor. Sevimli, güzel yüzünün arkasında büyük bir güç saklar.

"Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve güncel içerikleri takip etmek için
>www.izlesene.com/mplay<
kanalımıza göz atabilir ve abone olabilirsiniz. Keyifli seyirler..."
Reklam