Yavru Kedileri Ayağının Altında Ezerek Öldürdü

exixiz - 2.009 izlenme

Yüklenme Tarihi: 12 Ağustos 2014 - 15:49

Fatih'te bir kadının kedi yavrularını ezerek vahşice katletmesi güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Olay, 10 Ağustos Pazar gecesi saat 03.00 sıralarında Fatih Sümbül Efendi Camii karşısındaki marketin önünde meydana geldi.

Bir duvarın dibinde duran anne kedi ve 2 yavrusunun yanına gelen 35-40 yaşlarındaki D.K. isimli bir kadın, önce kedileri tekmelemeye başladı. Anne kedi tekmelerden sonra kendine gelince kaçarken, kadın daha sonra yavru kedileri darp edip, tekmelemeye başladı.

Bir yavru kediyi alarak yere çarpan kadın, daha sonra yavru kediyi ezdi. Bu sırada anne kedinin çabası yürekleri dağladı. Kadına saldırmaya çalışan anne kedi, tekrar tekmelerin hedefi oldu. Kadın daha sonra yavru kediyi defalarca ezerek vahşice katletti.
Ardından diğer yavru kedinin yanına gelen kadın, bu yavruyu da defalarca ezerek katletti. Anne kedinin kurtarma çabaları da kadını durdurmadı.

Kedileri katlettikten sonra sigara yakan kadının anormal hareketleri dikkat çekti.

Olay üzerine polislerin kadını gözaltına almak üzere evine gittikleri, kadının kapıyı açmadığı bildirildi.

"MAHALLEDE ÇOK SAYIDA HAYVAN YARALANDI, ÖLDÜRÜLDÜ"
D.K. isimli kadının annesi ile yaşadığı, sürekli annesini de dövdüğü, geceleri sokaklara çıkarak hayvanlara saldırdığı öğrenildi.

Cihan muhabirine telefonla bilgi veren Derya Arslan isimli mahalle sakini, mahallede yıllardır hayvanların yaralandığını, öldürüldüğünü belirterek, şunları söyledi: "Bu hayvanların nasıl yaralandığını bilmiyorduk. 'Araba çarpması' olabilir diye düşünüyorduk. Çok sayıda şikayet geliyordu. Biz takip ederek bu kadını bulduk, bize jiletle saldırdı. Hayvanları ne için katlettiğini bilmiyoruz. Son olayda kamera görüntüleri ortaya çıktı. Hayvanları bu kadının öldürdüğünü, yaraladığını tespit ettik. Sokakta bulduğu hayvanlara işkence ediyor. Hukuki süreç başlattık. Bu kadınla ilgili çok sayıda şikayet var. Cezalandırılmasını istiyoruz."
Reklam