Yemekteyiz - Ünsüz Afrika Mutfağı - Kısa Film

Alkışlarla Yaşıyorum - 170 izlenme

Yüklenme Tarihi: 09 Haziran 2018 - 17:40

(Bu program içerisinde küfür, cinsel espiri ve olumsuz örnek oluşturacak davranışlar barınmaktadır.) Bugün Eray bey'e konuk olan tatmin olmak bilmeyen yemek guruları eski aşçı olan Eray bey'e zor zamanlar geçirtmektedirler. Konukların hepsinin Eray beyin eşi ile önceden kirli ilişkileri olduğu ortaya çıkınca Eray bey'de 5000 liralık yemek bütçesinin sadece 10 lira 50 kuruşunu yemeğe ayırarak gıcık kaptığı konuklarından, bir o kadar komik ve bir o kadar da acı yoldan intikama dönüşen kinci hissin getirdiği arzuyu karşılamış oldu.

Konuklarımızdan Mert bey, Eray bey'e olan güvensizliğini, yemekten önce bir kafe'de börek yiyerek manifesto etmiş oldu. Mert bey aynı zaman da Eray beyin annesi ile de yakından tanışıklığı vardır.

Mert ve Eray'ın çekişmesi devam ederken öte yandan Tornacı Alper Eray beyin karısına demedik laf bırakmıyor. Ustasından aldığı duyumları masaya getiren ve dedikodusunu yapan Alper bey'de Erayın pişmemiş makarnasından nasibini alıyor.

Bütün bunlar olurken Jigolo Oğuz bey şaşkınlığını gizleyemiyor ve Polis Memuru olan Abdusselam bey'e cevabı açık açık söylenmemesi gereken sorular yöneltiyor.

Döşemeci Nurettin bey ise Ronay bey ile olan tanışıklığını sesi kısık bir sohbet ile tazelemiş oluyor ve işleri bir diğer seviyeye taşıyor. İronik olan şey ise döşemeci Nurettin bey aynı zaman da döşemecilerede döşemiştir.
Reklam