Zemzem Suyu Ezan Sesinde Parlıyor Çan Sesinde Kararıyor

OrganikDoğalReçete - 1.636 izlenme

Yüklenme Tarihi: 03 Kasım 2016 - 21:36

Evet Arkadaşlar yanlış duymadınız Yüce Allah C.C. nün biz müslümanlara sunduğu bir mucizedir zemzem suyu.Yapılan araştırmalarda ise Zemzem suyu kristallerinin ezan sesinde parladığı çan sesinde ise karardığı gözlemlenmiştir.
Zemzem kristallerini mikroskop ortamında inceleyen Japon bilim adamı Dr. Masura Emot , suyun moleküler (kristal) düzeninin değişen frekanslara göre farklılaştığını görür. Zemzem kristallerinin çan sesinde karardığını Kur’an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığını fark eder. İncelemede her bir kristalin, Kâbe-i muazzamaya benzeyen bir doku oluşturduğu, zemzemin çan sesinde kristallerinin karardığını, Kur’an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığını ve netleştiği tespit edildi. Zemzem üzerine kaleme aldığı kitabı Japonya’da en çok satanlar arasına giren Dr. Emoto’ya göre zemzem, fiziksel ve kimyasal özellikleri bakımından yeryüzündeki bütün sulardan farklı. Dr. Emoto: “Zemzem, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına alıyor. Yapısı çok farklı. Bu, onu dünyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor. Diyor
İçinde hiç tuz olmayan 13ph sı olan alkali bir su ve içinde bütün minarelleri barındıryor.Zemzem içtiğinizde hiç tuvalate gitmezsiniz.Bütün ürik asitler vücudunuzdan atılır ve kokmayan bir ter çıkartır.zemzem baş ağrısına iyi geldiği, tansiyonu dengelediği ortaya çıktı. Yapılan araştırmalara göre iyi bir yağ yakıcı olan bu suyun vücuttaki kirli kanı arındırdığı, içen kişiye susuzluk ve açlık duygusunu hissettirmediği belirlendi. Pozitif bir enerji veren bu suyun kemik sağlığı için de büyük önem taşıdığı anlaşıldı.
Avrupa'da labaratuarlarda yapılan araştırmaya göre Zemzem suyu diğer sulara göre çok daha az kükürt taşımaktadır.
Yine aynı araştırmaya göre diğer sulara göre çok daha besleyicidir ve çok daha fazla mineral barındırmaktadır.
Kaynağı henüz bulunamamıştır. Nereden geldiği şu anki teknolojiye göre bile bilinemiyor. Yakınlarında hiçbir kuyu yok ve denize de 80 km uzaklıkta. Bu şartlarda suyunu denizden veya başka bir kuyudan alması imkansız. Nasıl oluyor da yıllardır suyu bitmiyor, bunu kimse bilmiyor.
Açlığını gidermek için içen kişinin açlığını, susuzluğunu gidermek için içenin susuzluğunu giderir.
Sadece 1,5 metre derinliğindeki ufacık bir kuyudan çıkan su, hac mevsimi boyunca milyonlarca hacının tum su ihtiyacını karşılamaktadır ve hiçbir zaman ne azalma ne de kuruma göstermemektedir.
Dünya Sağlık Örgütü (WHO)'nun raporlarına göre Dünya'daki en içilebilir ve sağlıklı sulardan biri.
Amerika'da yapılan test sonuçlarına göre Dünya'da içinde mikroorganizma ve bakteri bulundurmayan tek su zemzem suyu. Yani zemzem mikrobik hastalıklara karşı etkili olan florürleri barındırıyor.
Bir başka özelliği ise kalsiyum ve magnezyum tuzlarının oranının yüksekliği idi. Bu ise yorgun insanların yüzlerine sürdükleri zaman neden ferahladıklarını izah ediyordu.
Bir başka araştırmada Zemzem suyunun mayalama özelliğinin de bulunduğu ortaya çıktı. Alman kimyacılar, Zemzem'in normal bir su ile karıştırıldığında baskın gelip bütününü Zemzem özelliğine çevirdiğini belirtiyorlar.

DİĞER VİDEOLAR: /// Abone ol : http://goo.gl/6wy8Zk
1.Türkiyeyi Süper Güç Yapacak Milli Silahlarımız..! : https://goo.gl/YL75DF
2.SURİYE SINIRINI ASELSAN IN ÜRETTİĞİ ZEPLİN KORUYACAK : https://goo.gl/I1DyyY
3.İstanbulun Fethi ve Bilinmeyenleri 1453: https://goo.gl/7F0oMQ
4.SINIRA DÜŞEN HAVAN TOPLARINI SERHAT DURDURACAK
https://goo.gl/FmQ53
5.YÜCE ALLAH DOMUZ ETİNİ NEDEN YASAKLADI : https://goo.gl/MKIHke
6.Düşman radarları Milli KORAL Sayesinde "kör" olacak : https://goo.gl/gajOx9
7.İşte geleceğin Türk Askeri..! TSK' dan bir ilk -CENKER Projesi https://goo.gl/Zfgnjc
13.Türk Askeri Görünmez Olacak..!!- TSK DAN BİR İLK DAHA.... https://goo.gl/6DHPqL
18.Milli Tüfeğimiz MPT-76 -Dünyadaki Bütün testlerden geçen TEK Silah : https://goo.gl/dNK38N
19.İŞTE ..TÜRKİYENİN İLK MİLLİ LAZER SİLAHI : https://goo.gl/cxoLHR
Kanalımıza ücretsiz abone olarak yeni videolardan haberdar olabilirsiniz.Video hoşunuza gittiyse "beğenmeyi" unutmayın! Arkadaşlar.
Reklam