Zhiyun Stabilizer Smooth-5 Combo Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 5 izlenme

Yüklenme Tarihi: 27 Ocak 2023 - 10:21

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/zhiyun-stabilizer-smooth-5-combo-akilli-telefon-gimbali.html

Akıllı telefonunuz ile birlikte artık sinematik çekimler yapabilmeniz mümkün. Smooth 5 arka kısımda motorları olan standart 3 eksenli bir yapıya sahiptir. Artık çok geniş ya da alt açılar gibi en zorlu perspektiflerde stabil ve pürüzsüz bir şekilde çekim yapabilirsiniz.

Yeni tasarlanan kontrol paneli ve hassas joystick size kamera parametrelerini anında değiştirirken gimbal durumunu kontrol etmenizi ve ayarlamanızı son derece basit bir hale getirir. Yenilikçi ve kullanıcı dostu yapısı akıllı telefonunuzdan tam performans alarak, vakit kaybetmeden çekim yapabilmenizi mümkün kılar. Tek yapmanız gereken ZY Cami uygulamasını akıllı telefonunuza indirmek ve profesyonel düzeyde mobil film yapımcılığına başlamaktır. Yeni Zhiyun Smooth 5 ile kontrol artık senin elinde olduğuna göre sen sadece profesyonel içeriklerine odaklan ve yaratıcılığının sınırlarını zorla!

Smooth 5’de bulunan yükseltilmiş algoritmalı ve güçlü uyumluluk içeren profesyonel manyetik çelik motorlar size mutlak güç ve güven verir. Genişletilmiş telefon tutucu mobil film yapım sürecinizi daha kolay ve güvenli hale getirmek için tasarlanmıştır.

Smooth 5 film yapımınızda ortaya çıkacak sorunları engellemek için arka kısımda motorları olan standart 3 eksenli bir yapıya sahiptir. Bu yapı düşük ya da çok geniş açılar gibi en zorlu perspektiflerde size büyük bir avantaj sağlar.

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

YouTube: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
Web: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam