alemi

Pitbull ve Arjantin Dogo Karşı Karşıya
254.381 izlenme - 6 yıl önce
Arjantin Dogo Vikipedi : ilk kez 1920 yılında Arjantin'de avcılık görevi için yetiştilmiş, çok iyi domuz avcısı olan köpek ırkı.
Çok zeki, korkusuz, cesur ve oyuncu bir köpektir. Ailesine çok bağlıdır. Sürekli sevilmek, öpülmek, kucaklanmak ister. Çocuklarla iyi anlaşır. Kendisini rahatsız eden yetişkin yabancılara karşı saldırgan olabilir. Başka köpeklerle ve hayvanlarla pek anlaşamaz. Polis ve askerlere yardımcı olur, arama-kurtarma, koruma gibi işleri iyi yapar.

Maymunlar ile domuz avı
252.496 izlenme - 8 yıl önce
Afrikada eğitilmiş maymunları saldırı amaçlı kullanarak domuzları istedikleri bölgeye yönlendiriyorlar,
Sonra ağlar ile tutup afiyetle yiyen afrikalı halk karınlarının bir çoğunu yabani hayvanları yiyerek hayatta kalıyorlar
Bu olay yıllardır böyle devam ediyor enterasan..

Ankara Alemi (Canlı Canlı Alem Geceleri) Ata66kan
390.328 izlenme - 13 yıl önce
ankara alemi ( canlı canlı alem geceleri ) ata66kan

hayvanlar alemi(belgesel)
267.923 izlenme - 13 yıl önce
hayvanlar alemi(belgesel)

Masumca Üzüm Yiyen Yarasa
155.191 izlenme - 7 yıl önce
Üzüm yerken masumluğu ile aslında yarasaların da sevimli birer hayvan olduğunu bize kanıtlayan yarasayı izliyoruz.

Komodo Ejderinin Dövüşü
140.544 izlenme - 7 yıl önce
Komodo ejderi (Varanus komodoensis) , dünyanın en büyük kertenkele çeşididir. Komodo ejderi 3 m. boyunda uzunluğunda ve 140 kilo civarındadırlar. Adına ejder denilmesine karşın aslında bir varan çeşididirler.
Endonezya'ya bağlı Komodo, Rintja ve Flores adalarında bulunurlar. Otlak alanları tercih ederler. Komodo ejderleri iyi yüzer ve tırmanırlar ve gün boyunca aktiftirler. Yılanlarda olduğu gibi, uzun, çatallı dillerini kullanarak yiyecekleri bulurlar. Başlıca besinleri hayvan leşleridir. Aynı zamanda geyik ve yaban domuzu da avlarlar. Komodo ejderleri manda kadar iri hayvanları bile öldürebilirler. Salyasında çoğu tehlikeli 50'den fazla çeşit bakteri bulunur. Yemeklerinden geriye hiçbir şey bırakmazlar. Dişileri her yıl on beş civarında yumurta yaparlar. Onları yere gömüp, kuluçkaya yatarlar. Komodo ejderleri 1912 yılında Komodo adasındaki araştırmalara kadar doğal çevreleri dışında bilinmiyordu. Uzunluklarının 7 metrenin üzerine çıktığı iddia ediliyordu, fakat bilinen en büyük örnek, 3,50 metre boyunda ve 166 kg. ağırlığındadır.
Komodo Ejderi'nin ısırığında yılana benzer bir zehir bulunur. Bu zehir kurbanlarını şoka sokar, kanın pıhtılaşmasını engeller, kan akışının hızlanmasına, böylelikle kan basıncının düşmesine ve bilincinin kapanmasına neden olur. Ayrıca Komodo Ejderi avını ısırdıktan sonra hemen yemeyebilir, avı zaten girdiği şok sonucu öleceğinden daha sonra geri dönüp beslenebilir.
Komodo ejderi, memelilerle beslenmesi ve sık sık insanlara da saldırmasıyla tanınıyor.
Aynı zamanda dişi komodo ejderlerinin içinde erkek üreme hücresi oluşturacak bir kısım bulunur ve bu kısım zor durumlarda kullanılarak dişinin kendi kendine üremesini sağlar. Yeni doğan komodo ejderleri kendi başlarının çaresine bakmak zorundadırlar ve pek çoğu savunmasızdır. Bu yüzden çoğu yavru ilk yıllarında pek çok yırtıcıya, yamyam yetişkinler dahil, yem olurlar. Yavrular yetişkinliğe kadar olan sürelerini daha güvenli ve potansiyel av olan böceklerle dolu ağaçlarda geçirirler. Yavruların yetişkinliğe ulaşması 1-2 yıl sürer ve yetişkinliğe ulaştıktan sonra genellikle 50 yıl yaşarlar. Yamyamlık, hemen her şeyi yiyebilme ve yüzme yeteneği komodo ejderlerine adada hayatta kalma şansı sağlar; fakat aslında bu tür şu anda adada soyu tükenmiş bir pigme fil türünü avlamak üzere evrimleşmişlerdir. Komodo ejderlerinin soyu insan baskısı yüzünden tehlike altındadır. Kolayca yayılabilmelerine rağmen insanların onların adalarına yerleşmesi, komodo ejderlerini ve onların avlarını avlamaları türü soy tükenmesiyle karşı karşıya getirmiştir. Ortalama bir sürüngene göre oldukça zekilerdir. Yalnızca birkaç hayvanat bahçesinde ve doğal parklarda görülürler. Türü ehlilleştirmek imkansız ve tehlikelidir. Komodo ejderleri eski soyu tükenmiş devasa bir varan türü olan megalanya ile yakın akrabadırlar.

Hayvanlar Alemi
142.489 izlenme - 9 yıl önce
Hayvanlar Alemi

komik hayvanlar
251.375 izlenme - 14 yıl önce
komik hayvalar,igrenç,hayvanlar alemi,

Bufalo Aslanı Uçurdu
106.562 izlenme - 8 yıl önce
Kameralara yansıyan inanılmaz saldırı da bufalo aslana havalarda uçuruyor…

Köpeğine İlacı Ters Psikoloji Uygulayarak İçiren Zeki Adam
122.229 izlenme - 6 yıl önce
Evcil hayvan sahiplerinin çok zorlandığı bir konu onlara ilaç içirmek. Normal yolla köpeğine ilaçları içiremeyen adam, ona ters psikoloji uyguluyor.

Sığır Irkının Spor Salonunda Vücut Çalışmış Üyesi
135.135 izlenme - 7 yıl önce
Sığır Irkının Spor Salonunda Vücut Çalışmış Üyesi: Belçika İneği
Belçika Mavisi (Sığır)
Görünümü ilk olarak 1807’de bir çiftlik hayvanları gözlemcisi olan George Culley tarafından belgelenmiştir. Bu tür 19. yüzyılda Belçika’nın merkezi ve kuzeyinde yerel türlerin İngiltere kökenli Shorthorn sığırları ile melezleştirilmesi sonucu elde edilmiştir. Melezlemede Charolais sığırlarının da kullanılmış olması bir ihtimaldir. Belçika mavisi ilk olarak sütçü-etçi melez ırk olarak kullanılmıştır. Modern etçi tür 1950’deLiege ilinde suni tohumlama merkezinde çalışan Professor Hanset tarafından geliştirilmiştir. Türün karakterik (çift kaslılık) mutasyonu düz hat yetiştirme (linebreeding) ile artık ırkın sabit bir özelliği haline gelene kadar sağlanmıştır
Yeni doğan buzağının çok büyük olmasından dolayı sezaryen operasyonu bu tür için rutin olarak yapılmaktadır. Ayrıca diğer etçi, sütçü veya kombine türlerle melezleme yapıldığında da doğum kanalının darlığından dolayı zor doğum görülebilir.
Belçika Mavisi’ni yetiştirmenin karlı olup olmadığı doğum sırasında yaşanan sıkıntılar ve konsantre yemlere olan metabolik ihtiyaçtan dolayı tartışılır durumdadır. Ancak değerli etlerin yüksek oranı, etin yapısı gibi nedenlerle çift kaslı hayvanların karkas değerleri arttırılabilir. Yağ depolamasındaki yavaşlık çoğu zaman kesimi geciktirir bu da bakım giderlerinin artışına neden olur. Belçika Mavisi sığırları yoğun şekilde bakım ve yönetim istediğinden zor koşullarda yetişemezler. Bu gibi nedenlerden dolayı bu türün genel verimi ekonomik olarak halen belirsizdir.
Görünümü ilk olarak 1807’de bir çiftlik hayvanları gözlemcisi olan George Culley tarafından belgelenmiştir. Bu tür 19. yüzyılda Belçika’nın merkezi ve kuzeyinde yerel türlerin İngiltere kökenli Shorthorn sığırları ile melezleştirilmesi sonucu elde edilmiştir. Melezlemede Charolais sığırlarının da kullanılmış olması bir ihtimaldir. Belçika mavisi ilk olarak sütçü-etçi melez ırk olarak kullanılmıştır. Modern etçi tür 1950’deLiege ilinde suni tohumlama merkezinde çalışan Professor Hanset tarafından geliştirilmiştir. Türün karakterik (çift kaslılık) mutasyonu düz hat yetiştirme (linebreeding) ile artık ırkın sabit bir özelliği haline gelene kadar sağlanmıştır.

Dev Piton Kocaman Timsahı Böyle Yuttu
96.550 izlenme - 7 yıl önce
Dev Piton Kocaman Timsahı Böyle Yuttu
Vahşi doğanın en korkutucu hayvanlarından olan timsah ve piton arasında yaşanan ölümcül mücadele saniye saniye görüntülendi.

Hayvanlar Alemi
181.292 izlenme - 14 yıl önce
Hayvanlar Aleminde Neler Oluyor?
Sevimli dostlarımızın birbirinden ilginç bir o kadar da komik hallerine şahit oluyoruz...

Pavyon Alemi İstanbulda Olmayan
146.036 izlenme - 13 yıl önce
pavyon alemi istanbulda olmayan

Fotoğraf Çekimine Dayanamayan Aslanlar
83.463 izlenme - 8 yıl önce
Foto çekimine dayanamayan aslan çifti.

Arkadaşlarını Aslanların Pençesinden Kurtaran Bufalolar
84.855 izlenme - 7 yıl önce
Kruger Ulusal Parkı'nda kameraya yansıyan görüntülerde bir bufaloyu avlayan aslanlar, bufalo sürüsünün gelmesiyle avlarını bırakıp kaçmak zorunda kalıyor.

Binlerce Balığın Yem Savaşı
88.306 izlenme - 7 yıl önce
Köylü kadının gölete balıklar için yem bırakmasının ardından ortaya çıkan bu görüntü izleyenleri şaşkına çevirdi.
Görüntüler Çin’den. Göletin kıyısına yanaşan kadın, iki kova yemi suya bırakıyor. Az sonra da gölette adeta savaş başlıyor. Birbirleriyle yarışan balıklar karaya çıkarak besleniyor. Binlerce balığın suyun dışındaki görüntüsü hayrete düşürüyor.

Hayvanlar Alemi
63.429 izlenme - 10 yıl önce
Hayvanlar Alemi

Eve Gitmemek İçin Ağacı Bırakmayan Kedi
92.357 izlenme - 6 yıl önce
Eve Gitmemek İçin Ağacı Bırakmayan Kedi
İnatçı kedi eve gitmemek için ağacı çare bulmuş. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle.

Timsah koca domuzu böyle yuttu!
106.040 izlenme - 9 yıl önce
Afrika'da nehir kenarında yaşanan olayda yaban köpeği ile bir timsahın arasında kalan yaban domuzu, bir anda timsaha yem oldu.
Belgeselciler, yaban domuzlarının yaşam mücadelesini anbean görüntülerken, hiç hesapta olmayan olayla karşılaştılar.
TİMSAH KAPTI, YABAN KÖPEĞİ BAKAKALDI
Afrika'da nehir kenarında yaşanan olayda, yaban köpeği ile bir timsahın arasında kalan yaban domuzu, bir anda timsaha yem oluyor. Sosyal medyada paylaşılan timsahın kapıp, yaban köpeğinin bakakaldığı video tıklanma rekoru kırıyor.

komik hayvanlar alemi
142.137 izlenme - 14 yıl önce
nede olsa hayvanlar

Ankara Alemi ( Hüdayda ) Ata66kan
96.857 izlenme - 13 yıl önce
ankara alemi ( hüdayda ) ata66kan

Aslanlardan Mandayı Kurtaran Fil
56.803 izlenme - 7 yıl önce
Aslanlardan Mandayı Kurtaran Fil
Aslanlar tarafından sıkıştırılan mandanın yardımına bir fil yetişiyor!!

Piton Su Dolu Balonu Patlatırsa
61.780 izlenme - 8 yıl önce
Yavaş çekimde su dolu balonu ısıran piton yılanının yavaş çekimi.

Yemeği Kapayım Derken Elinden Olan Timsah
49.675 izlenme - 7 yıl önce
Hayvanat bahçesinde çekilen bu görüntüler kan dondurdu. Timsahların beslenmesini kaydeden ziyaretçiler korkunç olaya şahit oldu. Timsahlardan biri atılan yemeğe giderken bir başka timsaha ön ayağını kaptırdı. Açlıktan gözü dönen timsah birkaç hamlede arkadaşının elini kopardı.

Kobraya Silah Doğrultan Maymun
75.982 izlenme - 8 yıl önce
Tek sahnelik hollywood filmi gibi... Kobra yılanına silah doğrultan maymun.Hep birlikte bu gösteriyi izliyoruz...

Zaptetmesi Zor Pitbull
69.623 izlenme - 8 yıl önce
Sahibinin ergen arkadaşlarından tiksinen XXL boyutlardaki pitbull sinirlenirse...