Ağrılı İşadamı Ahmet Sağın, Kurduğu İftar Salonu İle Her Gün 1000-1500 Kişiye İftar Yemeği Veriyor

izf-74563071 - 304 izlenme

Yüklenme Tarihi: 29 Temmuz 2013 - 01:00

Ağrılı İşadamı Ahmet Sağın, kurduğu iftar salonu ile her gün 1000-1500 kişiye iftar yemeği veriyor.

Her yıl yaptığı gıda yardımlarıyla vatandaşın yardımına koşan Ahmet Sağın, "Tüm olumsuzluklara rağmen hayır işlerimi memleketimde yapmaya devam edeceğim. Bu mübarek ayda fakir fukaranın yanında olmaya gayret göstereceğiz" dedi.
Ağrı'lı iş adamı Ahmet Sağın içerisinde 1000 ila 1500 kişinin yemek yiyebileceği iftar yeri ile Ağrı'lı vatandaşlarına iftar açma hayır ve yardımlarına devam ediyor.
İKİNCİ ÇADIRIMIZ BÜROKRAS ENGELİNE TAKILDI
Sağın ayrıca muhabirimize sitem dolu açıklamalarda bulunarak, Aslında daha merkezi bir yerde ikinci bir iftar yeri açmak istiyorduk ne yazık ki bazı bürokrasi engeline takıldık. Nedeni bilmediğimiz bazı engeller oldu. Olsun bunca engele rağmen biz yine halkımızın yanındayız Allah bize ömür verdikçe bizde halkımıza hizmet etmek isteriz diye konuştu. Verilen iftar yemeğine hiç kimsenin katkı sağlamadığını sadece kendi imkânlarıyla vatandaşlara iftar yemeği verdiklerini dile getirdi.
İlimiz eski Aksoy sineması çıvarında prenses düğün salonunda açılan iftar yerinde ayrıca fakir ve kimsesizlerin ve de civar esnaflarında iftar ihtiyaçlarının bu yolla karşılandığı bu iftar evin Sadece Ağrılılar da Değil Yolda Kalmışlar, Fakir ve kimsesizlerde rahatça bu adrese uğrayıp iftarını açma rahatlığını yaşıyor. Her yıl Ağrı'da geleneksel hale getirmeyi planladığımız bu projeyle bu yılda fakirlere kimsesizlere, yolda kalmışlara ve ilimizde bulunan misafirlere yabancı uyruklu başta Afganistan vatandaşları olmak üzere, kuran kurslarına, öğrenci yurtlarına, bazı kamu kuruşlarda görevli personellerine, evlerde kimsesiz vatandaşlarımıza, iftar açma imkânı sunuyoruz dedi. Eski Ağrı spor Başkanı ve Ağrı’lı iş adamı Ahmet Sağın yıllardır ramazan aylarında koliler halinde dağıttığımız kumanyaları geçtiğimiz son birkaç yıl içerisin de iftar çadırı hizmetimizle halkımızla kaynaşmak istedik ve bununda geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz dedi. İftarda 3 çeşit yemekle halkın mutluluğunu paylaşmak istiyoruz dedi,
Ağrı’da her yıl fakir vatandaşlara verdiği yardımlar ve iftar çadırları ile ön plana çıkan Sağınlar Ltd Şti. bu yılda geleneği bozmayarak Ağrılı 1000-1500 vatandaşa her gün iftar yemeği vermeyi sürdürüyor.
Ağrılı İş Adamı Ahmet Sağın tarafından 7–8 yılı aşkın bir süredir her yıl kurulan iftar çadırları bu yıl kapalı alanda Ağrılı vatandaşlara hizmet veriyor. İldeki büyük eksikliği gideren Ağrılı İş adamı Ahmet Sağın bu hizmetleri ile başta fakir fukaralar olmak üzere tüm Ağrı halkının takdirini toplamaya devam ediyor.
Ağrılıda yıllardan beri bu hizmeti verdiklerini dile getiren İşadamı Ahmet Sağın, bu hizmeti verirken tüm aile olarak çok mutlu oldukların söyledi. Sağlığı el verdikçe iftar alanında bulunduğunu ve fakir ailelerle iftarını açtığını dile getiren Sağın “Geleneğimizi bozmayarak bu yılda fakir vatandaşlarımızın yanında olduk. Allah nasip ettiği sürece her yıl olmaya devam edeceğiz. Biz bu hizmeti severek ve mutlu olarak yapıyoruz. Cenabı Mevla bu aziz mübarek günlerde herkesin orucunu kabul etsin. Tüm Ağrılı hemşerilerimizin mübarek ramazan bayramlarını şimdiden tebrik ediyorum dedi.
Reklam