Demir'in 3. Doğum Günü

Akademisyen Anne - 18.253 izlenme

Yüklenme Tarihi: 09 Mart 2017 - 15:29

Sözümü tuttum, işte doğum gününün ayrıntıları karşınızda!!!
Oğlumun en sevdiği oyuncağı elektrikli süpürge. Hal böyle olunca başka tema düşünülemezdi. Bu fikri eşime ilk söylediğimde "ciddi misin sen?" diye sordu hatta. Onu daha çok heyecanlandıran ne olabilirdi ki?
Pastayı halası @canigom yaptı. Demir'in şimdiye kadar tüm pastaları halasının elinden birer şaheser gibi oldu. Buradan kendisine milyon tane öpücük yolluyor Demir.
Demir pastayı görünce hortumu gösterip "baak hortumu bile var" dedi. Fotoğraf çekilirken ise her yanına geçene "baak hortumu bile var halam yapmış" diyerek heyecanını, mutluluğunu gösterdi.
Cumartesi panelden sonra doğru alışverişe ve oradan da bir kopyalama merkezine gitmiştim. Önce tülleri ve sarı örtüleri aldım. Sonra da doğruca gidip oğlumla kendime "3 yılı süpürdüm" temalı t-shirt bastırdım. Babası istemedi ne yapalım zorlama yok.
Çikolatalar, sular, mısır kutularının görsellerini eşim hazırladı ve çıktılarını aldı. Ben ise Cumartesi sabahlara kadar bu çıktıları kestim yapıştırdım, suları, çikolataları kapladım, mısır kutularını yaptım.
Bez brandayı İskitler'de brandacılar varmış eşim orada yaptırdı... Aile içinde küçük bir kutlama yaptık. Her gelen 2 çeşit yapıp getirdi. Ben süsle püsle uğraşmaktan sadece mısırları patlatabildim :) Demir de herkese gösterip, "baak annem yaptı" dedi. Mısır mısır olalı böyle kıymet görmedi :D
Ve ta taaaaaa iyi ki doğduuun Demiiir!!! Hazırlığı 24 saatte tamamladım ama değdi valla tüm yorgunluğa, uykusuzluğa... Ahh ahh daha ne fikirlerim vardı ama vaktim yoktu.
Oğlumun doğum gününe katılarak renk ve neşe katan herkesi buradan bir kez daha kucaklıyor, öpüyoruz. Neşemizin kaynağı sizlerdiniz.
Tüm yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için ayrıca teek tek teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız... Sonsuz sevgiler bizden sizlere...
Reklam