Harddiske Su Döken Abimizden Bilgisayara Cam Sil Deneyi

Alkışlarla Yaşıyorum - 295 izlenme

Yüklenme Tarihi: 07 Ağustos 2015 - 18:11

Birkaç gün önce bir AY üyesi, harddiske su döküp bilgisayarın kafayı yemesini sağlayan abimizle tanıtmıştı bizi. (izlemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için: http://adf.ly/1MDy97 Not: önceki video linkine Adblocker yükledikten sonra girin aksi taktirde reklamlar canınızı sıkabilir) O abimizin yeni (en azından burası için) performansını yani "Çalışan Bilgisayara Camsil Sıkma" performansını sizlere getiriyorum. Yine abimiz "Sakın evde denemeyin, aman denemeyin, çok istiyorsan dene amk !" uyarısını koymuş yine. Bu deneyde bilgisayar tamamen GG olmasa da yine kafayı yiyor. Kimi zaman donuyor, kimi zaman da ekran kartı görüntü vermeyi kesiyor. Neyse efenim her zamanki gibi lafı fazla tuttum iyi seyirler dilerim...

NOT: "KANALIMIZA ABONE OLURMUSUNUZ" uyarısını ben yazmadım.
NOT 2: Bu videonun Youtube'taki halinde ARIZA ADAM şöylemesine bir yorum atmış: "Harika kanal ve anlatımlar için tebrik ederim!"
NOT 3: Yine Youtube'taki yorumlardan birinde bir user "bu adama bilgisayar getiren yandı" yazmış. Abimizin ise cevabı bu: "orada kulandığım ürünlerin tamamı kendime ait ayrıca deneyde kulandığım tüm ürünleri iş bittikten sonra hurdaya atıyom rahat olsen"
Reklam