İbrahim Saraçoğlu - Boy Uzatma Kürü

El İşi - 2.092 izlenme

Yüklenme Tarihi: 08 Kasım 2015 - 13:29

İbrahim Saraçoğlu Boy Uzatan Yiyecekler Besinler nelerdir açıklıyor. İbrahim Saraçoğlu boy uzatan bitkiler nelerdir* boy nasıl uzatılır? boy uzaması için ne yapmak gerekir? boy uzatma konusunda İbrahim Saraçoğlu tüm sorulara cevap veriyor.
boy uzatan yiyecekler sayesinde uzun boylu olmak mümkün. nedir o boy uzatan besinler diye soranlara ibrahim saraçoğlu boy uzatan kür ile cevap veriyor. boy uzatan ilaçlar var fakat ilaç kullanmak ne kadar doğru olur boy uzatan bitkiler varken...
boy uzatan besinler sayesinde uzamak mümkün. boy uzatan bitkiler nelerdir? boy uzatan balık nedir ki? ibrahim saraçoğlu'ndan boy uzatan bitkisel formül veriyoruz..

ibrahim saraçoğlu boy uzatma kürü
Boy uzatmasını sağlamak için uygulanan Boy uzatma kürü 12 - 22 yaşları arasında olan gençler için uygulanabilmektedir.

Boy uzatma uygulaması ile yaşa göre boy uzatılabilme ortalaması aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Boy uzatma kürünün uygulanabildiği üst sınır yaşı 22 yaşdır.Boy uzatma kürü 6 ay ile 2 yıl uygulanabilmektedir.

Boy uzatma kürü uygulaması için iki kural vardır.

Birinci kural, Torik, palamut, uskumru veya kefal balıklarından birisinden haftada en az 3 kez 200-250 gram buğulama veyahut ızgara olarak yemektir. Torik, palamut, uskumru, kefal balıklarının sırt kısmında bulunan siyah etli kısım boy uzatma için etkili olan kısımdır.

Çocuğunuza 12 yaşına kadar haftada 3 kez 250 gram, bu dört balıktan birisinin özellikle palamut balığının ızgara ya da buğulamasını yaptıktan sonra derisini kaldırıp sırt kısmında bulunan siyah etli kısmını yedirirseniz çocuğunuzun boyunun daha hızlı uzamaya başladığını hayretle göreceksiniz.. 12 yaşından sonra bu kür yeterli olmadığından bitkisel desteğe ihtiyaç duyulmaktadır.

İkinci kural ise, hiç bir yan tesiri olmayan bitkisel bir çayın altı ay müddetle haftada 1 kere demlenip içilmesi gerekiyor. Kız çocukları haftada bir gün melisa çayı (1 su bardağı kaynar suya 1 tutam melisa yaprağı koyarak 5 dakika demlendirilecek). erkek çocuklar ise biberiye çayı (1 su bardağı kaynar suya 1 tutam biberiye yaprağı koyarak 5 dakika demlendirilecek) içmeliler.

* Boy uzatma kürü kemik gelişimini tamamlayan çocuklarda dahi etkilidir. 6 aylık kürü kullandıktan sonra 1ay ara verip diğer 6 ay tekrar kullanılmalıdır. Sonuç için en az 2 yıl uygulanması gerekmektedir.

Uyarı: Reoccutan adlı antibiyotiği (sivilcelere karşı veya herhangi bir nedenle) kullanan kişilerin tedavi süresi bittikten 4 ay sonra boy uzatma kürünü kullanmaları önemle rica olunur.

Uyarı: Kürden olumlu sonuç alabilmek için balık ve bitki çayının beraber kullanılması gerekmektedir. Önerilen bitkisel çay hormon içermemektedir.

Boy uzatma kürü uygulaması sonuç kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.Bazı kullanıcılarda sonuç 6 ayda birkaç cm olarak değişirken bazı çocuklarda 1 yıl sonunda sonuç alınmıştır.Bu durum tamamen kişinin metabolizmasına bağlı bir durumdur.

boy uzatan beslenme boy uzatan balık yağı boy uzatan bitkisel yağlar boy uzatan balık çorbası boy uzatan bitkisel ilaçlar boy uzatan besin boy uzatan çaylar ahmet maranki saç dökülmesi, ahmet maranki cilt lekeleri, ahmet maranki, bitkisel cilt bakımı, bitkilerle cilt bakımı, en kolay zayıflama yöntemleri, en kolay zayıflama yolları, 10 kilo verdiren diyet, dukan diyeti, dukan diyeti nasıl yapılır, bitkisel kürler, bitkiler, ibrahim saraçoğlu cilt lekeleri, ibrahim saraçoğlu zayıflama kürü, ibrahim saraçoğlu, ibrahim saraçoğlu sivilce tedavisi, Tüm video ve haberlerimize http://kadindakadin.com web sitemizden ulaşabilirsiniz. ibrahim saraçoğlu kürleri ve ibrahim saraçoğlu soğan kürü, ibrahim saraçoğlu zayıflama, ibrahim saraçoğlu zayıflama kürü, ibrahim saraçoğlu zayıflatan bitki kürü, ibrahim saraçoğlu sivilce, sivilcelerden kurtulun, ibrahim saraçoğlu maydanoz kürü, ibrahim saraçoğlu migren, migren için bitki kürü, ibrahim saraçoğlu şifalı bitkiler, ibrahim saraçoğlu bitkisel kürler. sivilcelerden kurtulma yolları, ibrahim saraçoğlu zayıflama, ibrahim saraçoğlu, ibrahim saracoglu sac dokulmesi, ibrahim saraçoğlu soğan kürü, panik atak tedavisi, ibrahim saracoglu zayiflama,
1 haftada 5 kilo verdiren egzersizler, ahmet maranki saç dökülmesi, Derya Baykal'ın Deryalı Günler programındaki tüm videoları buradan takip edebilirsiniz. Şal, panço, kazak, yelek, bolero gibi örgü ürünlerinin nasıl örüleceğinin anlatımlı videolarının yanı sıra;
* Basit ve şık el örgü işleri,
* Kilo vermenizi, zayıflama ve formda kalmanızı sağlayacak bitki kürleri,
* Cilt bakımı için cilt maskeleri ve cilt bakımı püf noktaları,
* En lezzetli yemek tarifleri
Tüm bunlar ve daha fazlası için kanalımıza abone olun...
Reklam