This video is restricted in your country.

Manchester United 4-1 Fenerbahçe (Maç Özeti - 20 Ekim 2016)

gagarino - 131.688 izlenme

Yüklenme Tarihi: 21 Ekim 2016 - 00:02

Fenerbahçe, Old Trafford'da kayıp: 4-1
Fenerbahçe, Manchester United karşısında Old Trafford'dan farklı mağlubiyetle ayrıldı...

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki üçüncü maçında Manchester United'a konuk olan Fenerbahçe, rakibine 4-1'lik skorla boyun eğerken, oynadığı silik futbolla da hayâl kırıklığı yarattı.
Jeremain Lens ve Ozan Tufan'ın sakatlıkları nedeniyle forma giymediği maça Fenerbahçe, Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Neustadter, Mehmet Topal, Josef, Volkan Şen, Alper Potuk ve Robin van Persie onbiri ile başladı. Teknik Direktör Dick Advocaat ikinci yarıda Emmanuel Emenike ve İsmail Köybaşı'na da şans verdi.

Manchester United'a galibiyeti getiren golleri 31. dakikada penaltıdan ve 45 1'inci dakikada Paul Pogba, 34. dakikada penaltıdan Anthony Martial ve 48. dakikada Jesse Lingard kaydetti.

Fenerbahçe'nin tek golü ise eski takımına karşı forma giyen Robin van Persie'den geldi. Van Persie'nin 83. dakikada kaydettiği golden sonra Sir Alex Ferguson da dahil olmak üzere tüm Old Trafford Hollandalı yıldızı alkışladı.

Manchester United bu galibiyetle puanını 6'ya yükselterek liderliğe yükselirken; 4 puanda kalan Fenerbahçe, üçüncü sıraya geriledi.

Fenerbahçe, gruptaki dördüncü maçında 3 Kasım Perşembe günü Manchester United ile bu kez İstanbul'da karşı karşıya gelecek.
Reklam