Sharp T-SJ-EX820F/S buzdolabı: Kız Kıza #10

ShiftDelete.Net - 249 izlenme

Yüklenme Tarihi: 10 Aralık 2016 - 19:13

http://shiftdelete.net/sharp-cift-kapili-buzdolabi-kiz-kiza-10-77635

Ürünü satın almak için tıklayın: https://goo.gl/O9qieS

ShiftDelete.Net'in sevilen video serisi Kız Kıza, 10. bölümü ile karşınızda. Bu bölümde ekibimizden Styleboom ve Eyşan, Sharp'ın çift kapılı buzdolabı T-SJ-EX820F/SL modelini ele alıyor.

Neden Kız Kıza?

İncelemelerimizde pek çok teknik terim kullanıyoruz. Bu teknik terimler bazen kadın takipçilerimizin dikkatini çekmiyor ve fazla "maskülen" kalabiliyor.

Kadın Teknoloji severlerin dikkatini çeken ürünleri, bir de Kız Kıza ekibimiz değerlendiriyor.

Moda bloguyla ünlenen ve pek çok kadın internet kullanıcısının takip ettiği Styleboom ile ekibimizden Eyşan'ın kaliteli yorumlarıyla, kadınların gözünden "Gerçek" ürün inceleme videosuyla karşınızdayız.

Sharp T-SJ-EX820F/SL neler sunuyor?

İlk olarak şüphesiz geniş kapasiteli yapısıyla dikkat çeken ürün, büyük ve geniş mutfaklara uygun bir buzdolabı. A++ enerji tasarrufu grubunda yer alan model, çok düşük güç tüketimi sayesinde tasarruf yapmanıza olanak tanıyor.

Dört kağılı bir buzdolabı olan Sharp T-SJ-EX820F/SL, birçok dört kapılı buzdolabı modelinin aksine içerisinde dolabı ikiye bölen bir kolon bulunmuyor. Bu da geniş yer hacminden daha iyi şekilde istifade edebilmemizi sağlıyor.

İçerisinde farklı birçok teknolojiyi barındıran ürün, A++ sertifikası haricinde J-Tech Inverter özelliği ile hem güç tasarrufu hem de çok sessiz bir çalışma performansını bizlere sunuyor. Ayrıca Hybrid soğutma sistemi sayesinde buzdolabında yer alan tüm gıdalar çok daha uzun süre taze kalabiliyor. Son olarak AG+ Nano teknolojisi sayesinde, raflar arasında gıdaların kokularının birbirine karışmasını engelleniyor.


Teknoloji videoları ve teknolojiye dair her şey için kanalımıza ABONE Olun https://goo.gl/ylUFmZ

Tüm İnceleme videolarımızı buradan izleyebilirsiniz
https://goo.gl/IIKYIK

ShiftDelete.Net‘i tüm sosyal ağlarda takip edin ;

Facebook https://goo.gl/UINJGO
Twitter https://goo.gl/ASvKP2
Google+ https://goo.gl/BMUPvn

ShiftDelete.Net YouTube hesabı, Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesinin video kanalıdır.

ShiftDelete.Net ile en yeni teknoloji haberlerine, videolu olarak ulaşabileceksiniz.
Reklam