Hoşgeldiniz!

alemi

Rottweiler ve Pitbull Karşı Karşıya 01:25
Rottweiler ve Pitbull Karşı Karşıya 1.804 izlenme - 8 yıl önce Pitbull: 19. yüzyıl'da ingiltere'nin staffordshire bölgesinde bulldog ve çeşitli terrierlerin çiftleştirilmesiyle elde edildi. amerika birleşik devletleri'ne getirilen bu cins burada daha güçlü hale gelmesini sağlayan amerikalı yetiştiriciler tarafından, bazılarının görüşüne göre mükemmelleştirildi. Rottweiler: Rottweiler, Almanya kökenli bir bekçi ve koruma köpeği ırkı. İsmini Almanya'nın Rottweil kasabasından alır.
Ruhlar Alemi - 3 Bölük Elesti Bi Rabbikum,ahit - A.metin Saruhan (2/2 09:42
Ruhlar Alemi - 3 Bölük Elesti Bi Rabbikum,ahit - A.metin Saruhan (2/2 2.280 izlenme - 10 yıl önce Canlı yayın sohbetlerimiz Salı ve Cumartesi akşamları: Saat (TR) 20.30 - 22.00 arasıdır. http://www.asr-isaadet.net/sohbet/canli_yayinlar.htm A.Metin Saruhan video arşivi http://www.asr-isaadet.com
Soyu Tükenmek Üzere Olan Kivi Kuşları 01:28
Soyu Tükenmek Üzere Olan Kivi Kuşları 2.322 izlenme - 9 yıl önce Kivi, kivigiller (Apterygidae) familyası içindeki tek cins olan Apteryx'de sınıflanan kuş türlerinin ortak adıdır. Yalnızca Yeni Zelanda'da yaşayan ve Yeni Zelanda'nın simgelerinden olan kiviler uçamayan kuşlardır ve çoğu kivi türünün de soyu tükenme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Kuluçkaya erkek kivi yatar. Temel besinleri yer solucanlarıdır.
Kadına Namaz Kıldırmayan Münafık Kedi 00:21
Kadına Namaz Kıldırmayan Münafık Kedi 2.063 izlenme - 8 yıl önce Kadına Namaz Kıldırmayan Münafık Kedi Namaz kılmak için secdeye varan kadın, evdeki kedi tarafından sürekli rahatsız edildi.
Japonlar 30 Yıl Önce Dondurdukları Hayvanı Tekrardan Canlandırdı! 00:34
Japonlar 30 Yıl Önce Dondurdukları Hayvanı Tekrardan Canlandırdı! 1.485 izlenme - 8 yıl önce Japon bilim insanları, su ayısı isimli mikroskobik bir canlıyı eksi 20 santigrat derecede dondurduktan 30 yıl sonra yeniden canlandırmayı başardı. Antarktika'da yaşadıkları bilinenTardigrada'lar (Su ayısı) birçok canlının yaşamı için imkansız olan koşullarda hayatta kalmayı başardıkları için ekstremofil canlılar olarak tanımlanıyor.
Kurt Ailesinin Tavşanı Avlaması 04:05
Kurt Ailesinin Tavşanı Avlaması 1.407 izlenme - 7 yıl önce Kurt ailesi yavrularını besleyebilmek için av arayışına girmiş ve bir tavşanı gözlerine kestirmiş. Gerilim dolu anların sonunda kazanan yine kurtlar olmuş.
Yavru Ayı ile Gıdıklama Savaşı Yapan Adam 01:21
Yavru Ayı ile Gıdıklama Savaşı Yapan Adam 1.958 izlenme - 8 yıl önce Nat Geo WILD ekibinden doğabilimci Casey Anderson, ayılarla olan iyi ilişkileriyle tanıdığımız bir abimiz. Bella isimli yavru bir ayıyla geçirdiği güzel vakitleri kamerasıyla ölümsüzleştirdi.
Hiç Beyaz Gelincik Gördünüz Mü? 00:51
Hiç Beyaz Gelincik Gördünüz Mü? 1.528 izlenme - 9 yıl önce Hiç Beyaz Gelincik Gördünüz mü? Ormanda bir ağaç kavunda rastlanan, utangaç ve kürkü kıymetli gelincik türü kakım. Kakım____________________: Kakım (Mustela erminea), sansargiller (Mustelidae) familyasından bir gelincik türü. Kış aylarında bembeyaz renge giren postu yüzünden kürk endüstrisi için mühim bir rol oynamaktadır. Kakım uzun vücudu, kısa bacakları ve kısa kuyruğu ile tipik bir sansargildir. Yaz mevsimindeki dış görünüşü çoğu gelincik için tipik olanıdır, üst kısmı kahverengi ve alt kısmı beyazdır. Kış mevsiminde tamamen beyaz bir renge kavuşur, sadece kuyruğunun ucu siyah kalır. Kuyruğunun siyah kalmasının sayesinde kış aylarında neredeyse aynı görünüme sahip olan bayağı gelincikten ayırt edilebilir. Ancak yayılım gösterdikleri coğrafyanın tümünde mevsimle birlikte renk değiştirmezler; daha sıcak bölgelerde hiç beyazlaşmadan yaz postu ile kalırlar ve daha soğuk olan kuzey bölgelerinde hep beyaz renk olan kış postları ile görülürler. Uzunlukları 17-33 cm (+ 4-12 cm kuyruk) ve ağırlıkları 40-360 gram arası değişir. Erkekler daima dişilerden biraz daha büyük olurlar Kakım kuzey yarıkürenin ılıman ve subarktik kısımlarında yaygındır. Avrasya'nın yanında Kuzey Amerika da, Grönland'da ve Japonya'da da bulunur. İnsanların yardımı ile Avustralya ve Yeni Zelanda'ya da ulaşmıştır ve burada çevresel sorun haline gelmiştir. Farklı yaşam alanlarında görülebilir: Kırlar, tarlalar, su kenarları. Bazen de insanların yerleşim yerlerinin yakınında yaşamayı tercih ederler. 3400 metre yükseklikte yaşayanları da görülmüştür. Büyük ormanlara yerleşmezler. "Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve güncel içerikleri takip etmek için www.izlesene.com/gagarino kanalımıza göz atabilir ve abone olabilirsiniz. Keyifli seyirler..."
Hayvan Belgeseli - Kurdun Savaş Alanı 49:04
Hayvan Belgeseli - Kurdun Savaş Alanı 2.043 izlenme - 8 yıl önce Kurt veya boz kurt[1] (Canis lupus), köpekgiller (Canidae) familyasının en yaygın ve en iri türü. Köpek, boz kurdun bir alt türüdür.[2] Gri kurt[1][3] ya da orman kurdu[1][4] olarak da bilinen boz kurt, dünyadaki en yaygın ve en çok bilinen kurt türüdür ve bu nedenle sıklıkla kurt sözcüğü ile eş anlamlı olarak kullanılır. Güneydoğu ABD'de bir zamanlar yaygın olarak bulunan kızıl kurt (C. rufus) boz kurttan daha küçüktür. Yakın zamana kadar çakal olduğu düşünülen[1] Habeş kurdu (C. simensis) ise Etiyopya'nın dağlık bölgelerinde yaşar. Bu sayfa genel olarak boz kurt hakkındadır. Daha yakından incelendiğinde vücudunun köpekten daha uzun, göğsünün daha yüksek ve daha ince olduğu görülür. Kurtların kafası büyük, kulakları kısa, püsküllü kuyrukları vücutlarının üçte biri uzunluktadır. Renkleri alt türlerine göre yöresel olarak değişir, beyaz, krem rengi, sarımsı, kızıl, gri ve siyah olabilir. Avrupa'nın ve Asya'nın fazla sıcak olmayan bölgelerinde boz kurtlar çoğunluktadır. Daha kuzeye gidildiğinde siyah ve beyaz renkli kurtlara rastlanır. Kurtların boyutları da yöresel olarak değişir: En büyük kurtlar Doğu Avrupa, Alaska, Orta Rusya, İskandinavya ve Kuzeybatı Kanada'da görülür, 160 cm vücut uzunluğuna (+ 52 cm kuyruk) ve ayakta dururken 80 cm boya erişirler. Bu kurtlar 65-80 kg ağırlığa kadar ulaşabilir. En küçük kurtlar Ortadoğu, Akdeniz çevresi, Meksika ve Arap Yarımadası'nda bulunur, ancak 80 cm vücut uzunluğuna (+ 29 cm kuyruk) ve 20-30 kg ağırlığa ulaşırlar.
Arjantin'te Bir Tarlakuşunun Şarkısı Ve Muhteşem Manzara 00:59
Arjantin'te Bir Tarlakuşunun Şarkısı Ve Muhteşem Manzara 1.830 izlenme - 8 yıl önce Tarla kuşu (Alauda arvensis), çayır kuşu, toygar, turgay[1] isimleri ile de bilinen, toygargiller (Alaudidae) familyasına ait küçük, ötücü bir kuş türü.[1] 100'e yakın kuş türünün sesini taklit ettiği söylenir. Avrupa, Asya ve Kuzey Afrika'da yayılış gösterir. Türkiye'de de yaygın olarak görülürler.
Su Yılanı, Müren Balığını Canlı Canlı Yedi 05:33
Su Yılanı, Müren Balığını Canlı Canlı Yedi 1.572 izlenme - 9 yıl önce Su Yılanı, Müren Balığını Canlı Canlı Yedi Su yılanı, müren balığını canlı canlı mideye indirdi. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...
Pandanın Doğum Yapması 01:30
Pandanın Doğum Yapması 1.659 izlenme - 7 yıl önce Çin'de bir hayvanat bahçesinde, dev pandanın doğum anı kameralara kaydedildi. İkiz yavrusu olan pandanın mutlu hali gözlerden kaçmadı.
Elektrik Direğine Çıkan Dev Piton! 02:48
Elektrik Direğine Çıkan Dev Piton! 1.732 izlenme - 7 yıl önce Elektrik Direğine Çıkan Dev Piton! Avlanmak için çıktığı elektrik direğinde mahsur kalan piton canlı canlı böyle yakalandı.
Günbatımını Seyreden Yengeç 05:44
Günbatımını Seyreden Yengeç 2.786 izlenme - 8 yıl önce Harika gün batımını çıktığı kayanın üzerinden izleyen yengeç. Video Urla Liman mevkisinde yaklaşık 10 gün önce akşam 18 saatlerinde çekildi.
Ağaç Kovuğuna Saklanmış Kakım 00:51
Ağaç Kovuğuna Saklanmış Kakım 1.574 izlenme - 9 yıl önce Kakım (Mustela erminea), sansargiller (Mustelidae) familyasından bir gelincik türü. Kış aylarında bembeyaz renge giren postu yüzünden kürk endüstrisi için mühim bir rol oynamaktadır. Kakım uzun vücudu, kısa bacakları ve kısa kuyruğu ile tipik bir sansargildir. Yaz mevsimindeki dış görünüşü çoğu gelincik için tipik olanıdır, üst kısmı kahverengi ve alt kısmı beyazdır. Kış mevsiminde tamamen beyaz bir renge kavuşur, sadece kuyruğunun ucu siyah kalır. Kuyruğunun siyah kalmasının sayesinde kış aylarında neredeyse aynı görünüme sahip olan bayağı gelincikten ayırt edilebilir. Ancak yayılım gösterdikleri coğrafyanın tümünde mevsimle birlikte renk değiştirmezler; daha sıcak bölgelerde hiç beyazlaşmadan yaz postu ile kalırlar ve daha soğuk olan kuzey bölgelerinde hep beyaz renk olan kış postları ile görülürler. Uzunlukları 17-33 cm (+ 4-12 cm kuyruk) ve ağırlıkları 40-360 gram arası değişir. Erkekler daima dişilerden biraz daha büyük olurlar.
Çekiç Başlı Köpekbalığı ve Kaplan Köpekbalığı Arasındaki Amansız Savaş 01:29
Çekiç Başlı Köpekbalığı ve Kaplan Köpekbalığı Arasındaki Amansız Savaş 1.853 izlenme - 8 yıl önce Venedik kıyılarında çekilen görüntülerde, çekiç başlı köpekbalığı ve kaplan köpekbalığı arasında yaşanan inanılmaz bir savaş görünüyor.
Dişi Aslanın Yavru Antilobu Sahiplenmesi 02:49
Dişi Aslanın Yavru Antilobu Sahiplenmesi 1.636 izlenme - 7 yıl önce Vahşi olarak bildiğimiz dişi aslan avını yemek yerine yavru antilobu koruması altına almış. Doğada eşine az rastlanan bu olay, Legedama adlı leoparın öldürdüğü babunun yavrusunu sırtlandan koruyup bir anne şefkati gösterdiği ünlü belgeseli hatırlatıyor.
Temizlik Hastası Olan Rakun 00:57
Temizlik Hastası Olan Rakun 1.509 izlenme - 9 yıl önce Temizlik Hastası Olan Rakun Eline geçirdiği şeyleri yıkamadan duramayan rakunu izliyoruz. Rakun______________________________________________: Rakun (Procyon), rakungiller (Procyonidae) familyasından memeli hayvan cinsi. Rakun'un yurdu su yollarının, göllerin ve bataklıkların çevresidir. Geceleri buralarda su kıyılarına dadanan başka hayvanları avlar. İnce parmaklı rakun iyi bir yüzücüdür. Yüzerken balık, kerevit, kurbağa, semender ve midye gibi avları yakalar. Fakat bu hayvan, yumurta, kuş, böcek, sıçan ve sürünen herhangi bir yaratıkla da aynı iştahla karnını doyurur. Mevsiminde cevize, meyvelere, özellikle çilek ve böğürtlene bayılır. Mısırlar olgunlaştığı zaman, mısır tarlaları da rakun'un gece baskınına uğrar. Rakun'un, yiyeceği eti önce suya batırması âdeti ilgi çekicidir. Bundan ötürü kendisine «yıkayıcı» (lotor) adı yakıştırılmıştır. Et parçası ne kadar temiz olursa olsun, onu o yakınlardaki bir suya iyice batırıp yıkamadan yemez. Rakun'un parmakları uzundur. Dokunma duyusu çok gelişmiştir. Bir ağaç kovuğunda veya kayaların arasındaki ılık bir mağarada barınır. Bu etobur hayvan ağaca çok rahat çıkabildiği ve çok kere bu sayede hayatını kurtardığı halde, uyanık saatlerinin çoğunu yerde geçirir. Gündüzleri dinlenmek, geceleri ise yiyecek aramakla geçen uzun bir yazdan sonra inine çekilerek ilkbahara kadar uyur. Bu arada çiftleşmek veya karnını doyurmak için bazen uyandığı olur. Erkek rakun, tıpkı ayı gibi, aile problemlerini hiçbir sorumluluk kabul etmemek suretiyle çözümler. Kış ortasındaki kısa bir flört devresinden sonra yine bekâr hayatına döner.
Ağır Çekimde Bukalemun'un Dil Hareketi 03:27
Ağır Çekimde Bukalemun'un Dil Hareketi 1.505 izlenme - 9 yıl önce Bukalemunların dilleri vücutlarının yaklaşık 1.5 katı kadar ve hızı ise bir jet uçağından daha hızlı olabiliyormuş. Böylesine bir marifetli dile sahip hayvanın avına saldırı anının kaydedilmiş görüntüsünü ağır çekimde hayretler içinde izliyoruz.
Kirpiye Eziyet Eden Gençler 00:32
Kirpiye Eziyet Eden Gençler 1.352 izlenme - 7 yıl önce Kirpiye eziyet eden gençler, böyle insanlık olmaz dedirtti! Kirpinin ise acı çığlıkları izleyenlerin kulaklarını tırmaladı!
Dedikodu / İnsanlar Alemi 12:03
Dedikodu / İnsanlar Alemi 2.721 izlenme - 10 yıl önce Bir zamanların çok güldüren programı "İnsanlar Alemi” birbirinden komik skeçleriyle herkesi bir kez daha gülmeye davet ediyor. Aziz Hoca'nın yeteneksiz öğrencileriyle insan ilişkilerini irdelelikleri İnsanlar Alemi skeçleri resmi www.izlesene.com/bkmtvshow kanalında sevenleriyle yeniden buluşuyor!
Örnek Videolar 00:30
Örnek Videolar 1.809 izlenme - 11 yıl önce Güzel Bir Örnek Videodur
 Kendisine Kurulan Tuzağa Düşmeyen Ayı 03:21
Kendisine Kurulan Tuzağa Düşmeyen Ayı 2.100 izlenme - 9 yıl önce Ayı kendisine atılan yemin tuzağına düşmüyor. Karnı da acıkan ayı bir şekilde yemi alıyor ve tuzağa düşmüyor. Ayının zeka dolu izlediği yolu izliyoruz.
Anne Kar Baykuşu Yavruları İçin Avlanıyor 02:14
Anne Kar Baykuşu Yavruları İçin Avlanıyor 1.438 izlenme - 9 yıl önce Kar baykuşu (Bubo scandiacus), baykuşgiller (Strigidae) familyasından tundralarda yaşayan beyaz baykuş türü. Büyük sarı gözleriyle tanınan beyaz bir kuştur. Uzunlukları 60 cm, kanat açıklığı 125-150 cm olup uzun ve geniştir. Yetişkin erkekler neredeyse bembeyazdır. Gençler irice, benekli olup, düz çizgiler hakimdir. Ayakları tüylerle kaplıdır. Kulak püskülleri bulunmaz. Başta kemirgenler olmak üzere küçük memelileri ve kuşları yiyerek beslenir. Yuvaları açık alanlarda ve toprak üstündedir. Dişi kuş yuvaya 5-14 arasında yumurta bırakır. Kar baykuşunun değişik ötüşleri vardır. Ötüşü hemen hemen ördek sesine benzeyen krek-krek-krek-krek, ve pyee-pyee-pyee-pyeedir.
Zehirli Ok Kurbağası 02:14
Zehirli Ok Kurbağası 1.440 izlenme - 9 yıl önce Zehirli ok kurbağasının bir türü olan mavi zehirli ok kurbağası adeta ölüm makinesi. Ortalama ömürleri 4 - 6 yıl arası olan bu kurbağalar'ın sizi öldürmesi için sadece derisine dokunmanız yeterlidir
Yavrularını Hamakta Sallayan Köpek 00:36
Yavrularını Hamakta Sallayan Köpek 2.000 izlenme - 7 yıl önce Yavrularını Hamakta Sallayan Köpek Minik yavrularını hamakta sallayan dişi köpeğin bu görüntüsü izleyenleri gülümsetiyor.
Gırgır Balık Avı 03:04
Gırgır Balık Avı 1.815 izlenme - 8 yıl önce Balık, balık avı veya amatör balıkçılık, adını her ne koyarsak koyalım; denizlerimizi kirletmeyelim, sezon kısıtlamalarına ve balık boyu limitlerini gözeterek av yapalım. Gelecek nesilleri bu hobi'den mahrum bırakmamak ve balık türlerinin sularımızdaki yaşantılarını sürdürebilmeleri açısından bu gereklidir. Centilmence ve sportmence bir balık avı için, rastgele!
Hayvan belgeseli - Antilopların Büyük Göçü 39:22
Hayvan belgeseli - Antilopların Büyük Göçü 1.797 izlenme - 8 yıl önce Antilop, Bovidae familyası içerisindeki 100 kadar otçul hayvan türüne verilen addır. Zarif yapılı olan antiloplar da sığırlar gibi çift toynaklı ve geviş getiren hayvanlardandır. Bulunmuş fosiller bize Asya ve Avrupa'nın birçok yerinde antilop yaşadığını söylemektedir. Buna karşılık antilop türlerinin çoğu Afrika'da, sadece 8 türü Asya'da yaşamaktadır. Kuzey Amerika'ya özgü olan Amerika antilobu (Antilocapra americana) ise adına rağmen antiloplarla aynı familyadan bile değildir. Antiloplar, çatallanmadan uzayan boynuzlarını dökmezken, Amerika antilobunun çatallanarak uzayan boynuzlarını yılda 1 defa dökerler. En büyük antilop türü olan dev boğa antilobu (Taurotragus derbianus), 2 metrelik omuz yüksekliğine ve 700 kg ağırlığa sahiptir. Ondan sonraki en büyükleri ise demirkır antilop (Hippotragus equinus), büyük kudu (Tragelaphus strepsiceros) ve dağ nyalasıdır (Tragelaphus buxtoni). En küçük antilop türü olan kral antilop (Neotragus pygmeaus) ise 25 cm uzunluğa ve neredeyse 2 ila 3 kg ağırlığa sahiptir. Ondan sonraki en küçükleri olan dikdikler (Madoqua cinsi) ise biraz daha iricedir.
Yavru Sincap ile Kedinin Kavgası 00:40
Yavru Sincap ile Kedinin Kavgası 2.099 izlenme - 10 yıl önce Ev kedisine meydan okuyan yavru sincap ))