Müslüm Gürses Doktoru Açıklaması

izf-74514542 - 216 izlenme

Yüklenme Tarihi: 03 Mart 2013 - 01:22

Müslüm Gürses'in Doktoru Ve Menajerinden Açıklama

tedavisi Süren Ünlü Sanatçı Müslüm Gürses'in Menajeri Nevzat Takmaz, "yoğun Bakım Ünitesine Saz Ekibi Alındığı İçin Gürses'in Mikrop Kapmış Olabileceği" Şeklindeki Açıklamasının Yanlış Anlaşıldığını Söyledi.

geçirdiği Bypass Ameliyatının Ardından Akciğer Ve Böbrek Yetmezliği Nedeniyle Yoğun Bakıma Alınan Ve Halen Tedavisi Burada Süren Müslüm Gürses 'in Menajeri Nevzat Takmaz Ve Doktoru Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, Basın Mensuplarına Açıklama Yaptı. Gürses 'in Menajeri Nevzat Takmaz, Ünlü Sanatçının Durumunun İki Gün Öncesine Kadar Ciddiyetini Koruduğunu Ancak Bugün Daha İyi Olduğunu Söyledi.

muhterem Nur 'un "artık Ümit Kesildi" Şeklindeki Açıklamalarının Hatırlatılması Üzerine Takmaz, "ona Da Hak Vermek Lazım. Az Şey Yaşamadık. Yaklaşık 3 Aydır Buradayız. Zaten Hastane Olarak Da Ellerinden Geleni Yapıyorlar. Zaten Biz Burada Misafiriz. Ellerinden Geleni Yapıyorlar, Bütün İmkanları Kullanıyorlar. Muhterem Hanım Üzüntüsünden Bazı Şeyleri Söyleyebilir. Şu Anda İyiye Gidiyor" Diye Konuştu.

bir Basın Mensubu Takmaz 'a, Gazetelerde Yer Alan, "doktorlar Yılbaşı Gecesi Yoğun Bakım Ünitesine Saz Takımı Aldı, Müslüm Baba O Yüzden Mikrop Kapmış Olabilir ' Şeklindeki İddialarını Sordu. Takmaz, "yani Yanlış Anlaşılma Var. Bizim De Kabahatimiz Oldu. 3 Aydır Buradayım, Doktorlardan Detaylı Bilgi Alabilirdim. 'enfeksiyon' Dediler. Böyle Bir Şeyi İhtimal Üzerine Konuştuk. Onlar Farklı Yönde Yorum Yapmışlar. Öyle Bir Şey Yok" Dedi. 02.03.2013
Reklam