Vücut Geliştirme Antrenman Programı

İzlesene Fitness - 267 izlenme

Yüklenme Tarihi: 11 Aralık 2018 - 14:25

Vücut Geliştirirken Dikkat Edilmesi Gerekenler


Vücut geliştirme antrenmanları, vücudumuzdaki neredeyse tüm kas grupları için yapılabilir. Önemli olan, bunu sağlıklı bir şekilde yapabilmektir. Düzenli beslenmek, düzenli uyku, disiplin çok önemlidir. Vücut geliştirmek için zaman zaman farklı madde kullanımları gözlemlenmekle birlikte bunlar kesinlikle önerilmez. Doğal bir şekilde, disiplinli bir şekilde vücut geliştirme yapıldığı zaman kendinizdeki gelişimi görüp motive olmanız mümkün olacaktır..

Vücut Geliştirme Kaç Ayda Kendini Gösterir?


Vücut geliştirmeye başlayanlar ortalama iyi bir genetiğe sahipse minimum 3 ayda sonuç görmeye başlar. Kişi, bu işi doğal olarak yapıyorsa 3 - 4 sene kadar gelişimini devam ettirebilir. Bundan sonra gelişim duracaktır, form korumaya yönelik çalışılmaya devam edilebilir. Vücut geliştirmeden önce 10-12 dakikalık ısınma yeterlidir, bunu koşu bandında, eliptik aletinde, bisiklette yapabilirsiniz. Ya da çalıştıracağınız kas grubuna yönelik çeşitli aletlerle, çeşitli egzersizlerle bunu basit bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

Kısa Sürede Vücut Geliştirme


Kısa sürede vücut geliştirme tabiri pek doğru değildir, vücut geliştirme çok uzun zaman isteyen, düzen isteyen, disiplin isteyen, özveri isteyen bir spor dalıdır. Kısa vadede sonuç almak yerine nasıl doğru bir biçimde yapılacağını düşünmemiz gerekiyor, bu sorulara odaklanılmalıdır.

Evde Vücut Geliştirilir Mi?


Vücut geliştirmek için spor salonuna gitmek şart değildir, vücut geliştirme evde de yapılabilir. Fakat bunu yaparken doğru bilgiye ulaşmamız gerekiyor, düzenli beslenmemiz gerekiyor. Uykumuza çok önem vermek gerekiyor. Burada en önemli husus, bu işi bilerek yapmak. Spor salonuna gitmek şart olmasa da bu konuda bir bilenden yardım almak önemli.

Fitness Öncesi Kas Geliştirme Yöntemleri


Direkt Fitness’a başlamaktansa önce hareket kabiliyeti öğrenilmeli. Burada antrenörlerin de yaptığı bir hata var, aslında fitness öncesinde kişi eklem açıcı veya kendi vücut ağırlığıyla yapacağı hareketi yaparsa daha iyi olur.

En Hızlı Kas Geliştirme Yöntemleri


En Hızlı kas geliştirme, doğru beslenme, doğru antrenman ve doğru dinlenme ile yapılandır. Kişiden kişiye fark olması ile birlikte genetik faktörler çok önemlidir. Bazı insanlar çok hızlı kilo alıp verebilir iken başka insanlar için durum farklıdır. Kişi kendini tanıyıp buna göre antrenman yapmalı ve beslenmelidir.
Reklam